StoryEditorOCM
ZdTubeKAKAV VOZAČ!

Od nesreće su ih dijelili centimetri! Video se dijeli društvenim mrežama, pješakinja je jedva izbjegla udarac automobila

Piše PSD
22. prosinca 2021. - 22:15

Svi oni koji su ikada morali prijeći preko raskrižja kod trgovačkog centra 'Joker' dobro znaju da zbog nekoliko traka moraju dobro raširiti oči i uši da bi sigurno stigli na drugu stranu ceste.

Naravno, ponekad se zamislimo i oprez nam otiđe niz vjetar pa i bez standardnog okreta 'lijevo-desno-lijevo' pokušamo prijeći cestu. Upravo to se dogodilo jednoj pješakinji koja je koban susret s automobilom izbjegla u samo nekoliko desetina centimetara. Naime, nije dvaput pogledala kako bi se pobrinula da je prelazak potpuno siguran. 

Snimka je osvanula na Facebooku u grupi 'Prometne zgode i nezgode' čiji su administratori pitali svoje pratitelje da im komentiraju takvo ponašanje na cestama. Iako neki krive pješakinju, drugi upozoravaju na vozača koji je morao smanjiti brzinu prilikom približavanja pješačkom prijelazu što nije učinio. Nesreća je izbjegnuta pukom srećom pa nije ni bitno tko je njih kriv. 

Iako je na kraju najvažnije da nije došlo do nesreće, ovo možemo svi iskoristiti kao dobar podsjetnik da više pripazimo u prometu bili u ulozi vozača ili pješaka. 

20. travanj 2024 07:39