StoryEditorOCM
ZdTubeLJUBAV JE NA SELU

Ličanka Rasema dobila rekordan broj pisama: "Bojim se da ću odabrati krivoga!" U ovogodišnjoj sezoni i dvije Zadranke, već dobile titulu

Piše M.P.
13. travnja 2021. - 15:20

Svi su bili pomalo ljubomorni kada im je Rasema priopćila da je dobila najviše pisama potencijalnih partnera u novoj, netom krenuloj sezoni "Ljubav je na selu".

"Samo 12?!" - šalila se Rasema, dok je Dragan komentirao da je malo ljubomoran jer je dobila pisama više nego svi farmeri zajedno.

- Bojim se da ću pogrešnog izabarati. Strah me da ću pravoga poslati kući, a lošeg ostaviti - priznala je Rasema.

image
Voditeljica Anita Martinović s kovčegom pisama
RTL Press

Rasemini potencijalni partneri bili su spremni Aniti odgovoriti na sva pitanja prije upoznavanja, a Željan iz Postira na Braču, koji joj je također poslao pismo, ostao je zatečen kada mu je vodtieljica otkrila da Rasema ima sina starijeg od njega.

Momci su zaključili da je konkurencija žestoka, ali da će se svi truditi.

image
RTL Press

Pred kamere je stala i gledateljima već dobro poznata Vita Maslačak, tj. Ivanka Milutinović, u ovoj sezoni punim imenom Milena Kobajashi ex. Karađorđević. Milena je otkrila da se prijavila na imanje kod najmlađeg farmera Nevena.

Najstariji farmer Marijan voditeljici Aniti prije upoznavanja je otkrio da je nepopravljiv romantik, a ženu je usporedio s ružom.

"Žena je kao ruža, trebaš je izdržavati, trebaš biti nježan, ljubazan... Samo ljubav i ništa drugo", rekao je Marijan te dodao da se nada da mu neće doći neka dama samo iz interesa, jer se već nekoliko puta opekao u životu.

image
RTL Press


Lice kojemu su se gledatelji ovog formata posebno obradovali jest ono Bahrino.

- Ja opet ponovno dolazim, imala sam svoju karijeru i još ću bolju karijeru imati - ustvrdila je ona.

U ovoj sezoni i dvije su Zadranke, koje su u prvoj epizodi dobile titulu "zlatnih djevojaka", jedna je 24-godišnja Samanta, a druga je 38-godišnja Kristina.

- Vjerujem da sam zlatna cura jer imam sve predispozicije koje Dragan želi, a to su ljepota, volim ići na partije, volim raditi u kući i na polju. Curama poručujem da drže prste dalje od mog muškarca jer sutra dolazim ja -  puna samopouzdanja rekla je Kristina.

image
Zlatna djevojka' farmera Nevena je Samanta.
Morana Lerga

image
Draganova 'zlatna djevojka' Kristina iz Zadra
Morana Lerga
19. travanj 2024 04:25