StoryEditorOCM
ZdTube‘PREGAZIT ĆU UDBINU‘

Kakva se ovo glazba pušta na Adventu? Najbolje da sami poslušate o čemu je riječ... Radnici iz kućica: ‘U pet dana nismo čuli jednu božićnu pjesmu!‘

Piše Zadarski.hr
2. prosinca 2021. - 14:34

"Vlasnici kućica i radnici su od početka Adventa ludi na glazbu koja se pušta od strane organizatora. Ovo je stvarno užasno. Netko dođe u 17 sati, stisne "play" na mikseti i nema ga do ponoći. U međuvremenu u razmaku od deset minuta dvaput svira ista Thompsonova pjesma, pa puštaju neke bezvezne melodije koje nemaju veze s ičim, pa onda i ovakve pjesme. U ovih pet dana nisu pustili niti jednu božićnu pjesmu, a na koncu je i ozvučenje katastrofa. Kad su već ogradili prostor, program koji se tamo nudi bi morao ličiti na nešto... Vlasnici kućica su počeli puštati svoju glazbu jer ovo što organizator radi, nije normalno" požalio nam se porukom jedan od radnika iz kućica na zadarskom Adventu poslavši nam usput i video snimku kako bi se uvjerili u ono što govori. 

Naime, dio ugostitelja je ogorčen vrstom glazbe koja se pušta s glavne pozornice i koja nadjačava muziku iz svih kućica. O njoj se, tvrde, nitko ne brine, već iz zvučnika grme, kao u srijedu navečer, narodnjačke pjesme koje nemaju veze s Božićem i božićnim ugođajem, kao što je i ova sa snimke: "Pregazit ću Udbinu, i hrvatsku ravninu, poljubit ću curu garavu..."

25. travanj 2024 15:35