StoryEditorOCM
ZdSelfieFOTO: RONALDOVA GEORGINA POKORILA SAN REMO

Ljepotica je oduševila festivalsku publiku zanosnim izdanjma, ali i plesnim umijećem

Piše Jutarnji.hr
8. veljače 2020. - 12:56

Georgina Rodriguez oduševila je publiku na festivalu San Remo svojom ljepotom, ali i nevjerojatnim plesnim umijećem o kojem se dosad nije mnogo znalo.

Zaručnica planetarno popularne nogometne zvijezde Christiana Ronalda bila je jedna od voditeljica 70. izdanja legendarnog glazbenog festivala San Remo koji se od utorka do subote održava u Teatro Ariston u gradu San Remu u Italiji.

Na sceni se pojavila u tri glamurozna izdanja, a na kraju pokorila publiku senzualnom plesnom točkom koju je izvela odjevena u kratku crnu pripijenu haljinu i u društvu pratećih muških plesača u elegantnim crnim odijelima.

ITALIA, ITALY - Celebrities attend the 70 Sanremo Music Festival at Teatro Ariston in Sanremo, Italy.
BACKGRID UK 6 FEBRUARY 2020, Image: 496911226, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY,GEORGINA RODRIGUEZ E CRISTIANO RONALDO FESTIVAL DI SANREMO, Model Release: no, Credit line: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Za svoj je nastup bila nagrađena ovacijama publike, ali, još važnije, nježnim poljupcem i velikim buketom cvijeća svog Ronalda.

ITALIA, ITALY - Celebrities attend the 70 Sanremo Music Festival at Teatro Ariston in Sanremo, Italy.
BACKGRID UK 6 FEBRUARY 2020, Image: 496911275, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY,GEORGINA RODRIGUEZ E CRISTIANO RONALDO FESTIVAL DI SANREMO, Model Release: no, Credit line: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Te je večeri Georgina, inače majka jednog biološkog i još troje Ronaldove djece, pokazala svijetu da nije samo lijepo lice već i talentirana plesačica i zabavljačica koja se na sceni osjeća kao riba u vodi.

Plesna točka koju je izvela bila je sve samo ne lagana i jednostavna, a osim smisla za ritam i pokret pokazala je i nevjerojatni gibljivost – a sve to u uskoj haljini i visokim potpeticama.

06 Febbraio 2020 Sanremo, Italia spettacolo Festival di Sanremo 2020, terza serata.
Nella foto: Georgina Rodriguez
February 06th, 2020 Sanremo, Italy entertainment Sanremo music festival 2020, third evening.
In the photo: Georgina Rodriguez, Image: 496897910, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Matteo Rasero / LaPresse / Profimedia

 

Georgina (26) je uz voditelja Amadeusa (57) bila tek jedna od voditeljica poznatog festivala, pa je tako publika u San Remu mogla vidjeti i novinarku Lauru Chimenti te TV voditeljice Antonellu Clerici i Emmu D'Aquino.

Festival di Sanremo ili Festival della canzone italiana održava se od 1953. godine i bio je inspiracija za pokretanje festivala Eurosong 1956. godine. San Remo je jedan od najvažnijih glazbenih, zabavnih i društvenih događaja sezone u Italiji, a sa zanimanjem se prati i u ostatku Europe i svijeta.

Ne čudi, stoga, što se Georgina za svoj nastup pomno pripremala i marljivo vježbala plesnu točku s kojom je na kraju oduševila publiku u Teatro Ariston, ali i pred malim ekranima.

17. travanj 2024 23:06