Terasa hotela A‘mare 25. studenog transformirat će se u pravu zimsku čaroliju, a na jelovniku je nešto što će vas grijati bolje od najdebljeg džempera - sporo kuhani goveđi obrazi u brioche pecivu, kobasica s džemom od poriluka i senfom te njoki u umaku od bundeve. Uz njih - fritule, churrosi, kuhano vino i gin čine najslađu pratnju. A dok gledate fotografije, primjetit ćete tragove nečijeg crvenog kaputa… čini se da je netko već kušao i odobrio!
- 25. studenog u podne stvaramo novu tradiciju – ?‘????? ? ?‘????! A imamo i još jednu dobru vijest – na taj dan slavimo i veliki 1. rođendan, častimo kavom, čajem i fritulama, cijeli dan! Jedva čekamo vam pokazati što smo pripremili, svakako nas pratite za još informacija i novosti u nadolazećim danima. Požurite 25.11. na A’dvent u A’mare, vidimo se!, poručuju iz hotela A‘mare.