StoryEditorOCM
Zadar plus"HRVATSKA ZA DJECU"

Jedanaestoročlana obitelj Medić iz Zagreba uživala u Zadarskoj županiji u morskim radostima, put iz snova omogućila im zaklada

Piše Hrvatska za djecu
27. rujna 2023. - 11:28

Zaklada „Hrvatska za djecu“ i ove je godine razveselila brojne potrebite obitelji odlaskom na more. Većini od njih bilo je ovo prvo uživanje u morskim radostima. Među njima je i zagrebačka, jedanaesteročlana obitelj Medić iz Zagreba koja je svoj odmor provela u Zadarskoj županiji u Zaton Holiday Resortu.

„Proveli smo sedam nezaboravnih dana. Svih devetero djece uživalo je u zajedničkom vremenu. Zahvaljujemo Zakladi, ali i svim djelatnicima Zaton Holiday Resorta koji su nam omogućili ovo putovanje koje ćemo zauvijek pamtiti!“ – izjavila je obitelj Medić čije najstarije dijete ima 19 godina, a najmlađe je staro tek 2 mjeseca. Djeca su u dobi od 19, 18, 15, 13, 12, 9, 6, 4 godina te 2 mjeseca. Medići su primjer obitelji koja je neizmjerno vrijedna.

Višečlana obitelj Jakovljević iz Požege je pak odmarala na otoku Murteru u prekrasnom Campu Rehut koji se nalazi na poznatoj plaži Slanica na otoku Murteru. Uživali su u izlascima i morskim zalascima sunca. Naravno, i u prekrasnoj prirodi, divnom smještaju i ljubaznosti osoblja koji su bili prekrasni domaćini. Slavoncima je ovo bio odmor iz snova.

Upraviteljica Zaklade „Hrvatska za djecu“ Renata Gubić posjetila je obitelj Jakovljević tijekom boravka u Campu Rehut te istaknula: „Ovim projektom osnažujemo obitelji lošijeg imovinskog statusa, omogućujemo im kvalitetno zajedničko provođenje slobodnog vremena, a njihovoj djeci trenutke vrijedne pamćenja.“

Ove godine u projekt „I ja putujem“ bilo je uključeno 52 djece iz 18 obitelji iz cijele Hrvatske kojima je Zaklada omogućila zajednički odlazak na more i bezbrižno ljetovanje o kakvom su do sada mogli samo sanjati. Kroz hvalevrijedan projekt Zaklade "I ja putujem", koji se ovog ljeta održao šestu godinu zaredom, obitelji su provele ljetne praznike na različitim lokacijama diljem naše zemlje i kući se vratile s novim uspomenama, ali i zajedničkim emocijama, srećom i osmijesima.

02. lipanj 2024 05:29