StoryEditorOCM
Zadar plusBRAVO! BRAVO!

HUAJ prikupila rekordna sredstva na 8. memorijalnom turniru "Antonio Jurjević", evo koliko je prikupljenu u akciji "Zadar za Pavu!"

Piše Zadarski.hr
11. rujna 2024. - 21:23

Na 8. memorijalno-humanitarnom turniru Antonio Jurjević prikupljen je rekordan iznos, objavila je Humanitarna udruga Antonio Jurjević na svojim FB stranicama.

"Još jednom smo pokazali da smo zajedno kad je najpotrebnije i da ova tradicija iz godine u godine ima sve veći smisao. Želimo vam zahvaliti što ste uz nas sve ovo vrijeme i da nam podrška svih vas koji dolazite na turnir i svih vas koji ste sponzorski potpomogli organizaciju turnira zaista jako puno znači.

Hvala i svim ekipama koje su se prijavile, onim profesionalnima, ali i onima koji su se skupili da sudjeluju u ostvarenju višeg cilja, a to je ukupno prikupljena svota od 45.434,42 €, od čega je u sklopu humanitarne akcije "Zadar za Pavu!" prikupljeno 7470 eura, a koja će u idućih 365 dana biti podijeljena najpotrebitijoj djeci Zadarske županije.

Za kraj, hvala svim volonterima koji su nesebično odvojili svoje slobodno vrijeme kako bi ovaj događaj iz godine u godinu bio na sve većem nivou.

Vidimo se i slijedeće godine, a do tada #pamtimsamosretnedane", stoji u objavi.

21. rujan 2024 01:33