StoryEditorOCM
Zadar plusPROSLAVA MATURE

Generacija koja je školu završila 1997., može se pohvaliti da im je razrednik bio Svetko Perković prije nego je postao ravnatelj

Piše PSD.
12. lipnja 2022. - 22:04

Tiho subotnje predvečerje u Pomosrkoj školi nakratko je prekinula vesela skupina bivših učenika.

Povod? Ni manje ni više nego li obljetnica 25 godina od mature.

Generacija koja je završila 1997., 4bBS razred, u mnogočemu je posebna. To je zadnja generacija koja se može pohvaliti da im je razrednik bio Svetko Perković, koji je postao ravnatelj 1994. a ulogu razrednika tada je preuzeo Miro Grubić. Razred je to sa zavidnim brojem odlikaša, generacija koja je pobijedila u kvizu Gaudeamus i Gimnaziju.

image

nakon 25 godina sjeli u klupe

Pomorska škola Zadar/Slobodna Dalmacija

No ono bitnije, razred je to koji se i dalje redovito druži, među njima ima i dvostrukih kumova i danas su to sve uspješni ljudi.

Ravnatelj škole, Marin Perinić ih je na početku pozdravio u ime škole te su svi zajedno minutom šutnje odali počast svima onima koji više nisu s nama a to su, kolega iz razreda, Marin Bosotina, razrednik i ravnatelj Svetko Perković, nastavnici Loris Vidaković, Gorki Kurtin, Nenad Ninčević, Gordan Zudenigo, pedagog Maks Jonjić i ostali.

Iznimno veselo je bilo tijekom tradicionalnog prozivanja učenika od strane razrednika, Mira Grubića, gdje su se svi prisjećali anegdota iz vremena provedenog u školi.

image

nakon 25 godina sjeli u klupe

Pomorska škola Zadar/Slobodna Dalmacija

- Lipi naši, veselimo se mi i drugim Vašim obljetnicima, živjeli! - napisali su na FB Pomorske škole Zadar.

07. lipanj 2024 02:04