StoryEditorOCM
Zadar plusFOTO: MOMCI ZA 'MOMAČKU VEČER'

Duško Lokin snimio s Jasminom Stavrosom spot na Viru, društvo mu pravila Miss sporta zbog koje je dobio i – brkove!

Piše M.K.
30. lipnja 2018. - 19:15

Pjesma se zove Momačka večer, autor teksta i glazbe je Dario Terzin, aranžmana Terzin i Toni Eterović, a spot na Viru snimio je Josip Okupec iz Zagreba. Najvažnije od svega je tko pjeva u spotu. To su glavom i bradom: Jasmin Stavros i Duško Lokin koji je konačno dobio i – brkove!

- Da, ja sam dobio naočale i brkove i to velike ličke, da bi izgledao što stariji, a s obzirom da je puhala dosta jaka bura u jednom mi je momentu otpuhala brkove u more. Tako da sam drugi dio spota u konobi bio bez brkova, što će se vidjeti i u spotu. Pere Kneževic, Pero Špika i Ivo Bubić, moji prijatelji iz Zadra, pjevaju sa mnom i Stavrosom na snimci u spotu kao "Stavros, Lokin i prijatelji" – kazao nam je Duško nakon snimanja spota.

Nije slučajno što je Lokin pjesmu snimio upravo sa Stavrosom s kojim surađuje već više od 30 godina, prvo kao s jednim od najboljih bubnjara u Hrvatskoj koji je od 1987. godine snimio s njim nekoliko albuma. A kad je Stavros 1989. godine snimio pjesmu Umoran, bio je upravo s Lokinom mjesec dana na turneji po Sloveniji.

- Ja sam mu dogovorio i prvu turneju po Kanadi prije nekoliko godina. Ovo je već drugi duet, ali kao veliki i bezvremenski hit, jer Hrvati će poštivati instituciju braka bar još 100 godina, što znači da je ova pjesma zaista bezvremenska! Ideja dueta došla je od autora pjesme Darija. U spotu nastupa Miss hr sporta 2016. godine Cindy Šoštarić, inače iz Italije, iz Torina, koja u Zagrebu studira, a bila je jedna od najboljih plivačica u Hrvatskoj u prsnom plivanju – kaže Lokin.

Ne miruje niti nakon snimanja spota. Njegovi koncerti kreću već ovog vikenda, Slovenija, pa Brač i tako svaki vikend do konca kolovoza...

- Oko polovice kolovoza krenut će promocija pjesme Momačka večer na televizijama u Hrvatskoj, Sloveniji i radio postajama – kazao nam je neumorni Duško.

28. rujan 2024 17:04