StoryEditorOCM
ViralSVI SU LUDI ZA MARY

Učiteljica na TikToku hrabro i duhovito otkrila probleme s kojima se susreću debeli na ljetovanju, poput ‘uske‘ WC školjke...

Piše PSD
9. srpnja 2021. - 14:56

S kojim se sve problemima susreću punačke osobe na ljetovanju i nikad iskrenijem videu otkrila je učiteljica Mary Fran Donnelly (27), a njezina snimka je postala viralna preko noći i ne samo da je osvojila pregršt lajkova, nego i naiskrenije riječi potpore i zahvalnosti.

Ova bucka je izuzetno popularna na TikToku, gdje neprestano dijeli savjete svojim "supatnicama" s viškom kilograma, kao i crtice iz svakodnevnog života, ali na vedar i duhovit način, što je razlog njezine masovne popularnosti, piše Mondo.

Mary je tako nedavno otkrila i što osobe s viškom kilograma mogu očekivati na ljetovanju - kakvi ih sve problemi očekuju u hotelu, a mnogi će vas nasmijati do suza. Ovaj mali priručnik za bucke nazvala je "Vodič kroz putovanja za debele". Istina je da zapravo, da nitko i ne pretpostavlja koliki problem može biti obični "standardni" ručnik za nekog kao što je Mary...

"Hajde da razgovaramo o ručnicima za bazen, jer kao što znamo, ručnici u hotelima su sra*e. Uzela sam ovaj planirani za bazen i vidim da je nešto malo veći od ručnika u kupaonici. Dakle, možemo birati hoćemo li prekriti prednju ili zadnju stranu? Hajde da pokrijemo pozadinu", kaže kroz smijeh i dodaje da čak i tako jedva uspijeva vezati ga na trbuhu.

Mary je provela korisnike TikToka i kroz hotelsku sobu, pa dodala da očigledno nitko ne razmišlja o debelima i koliko će im boravak biti udoban.

"Kao što se vidi, kupaonica izgleda normalno, sve dok vam ne zatreba WC školjka na koju se ne možete smjestiti", otkriva problem s kojim se većina punačkih susreće u životu, ne samo u hotelskom smještaju.

Stolice također nisu planirane za one s viškom kilograma - ne može se "ugurati" u vrtnu garnituru i uživa u kavici na balkonu...

Maryn video pogledalo je nešto više od pet milijuna ljudi, a gotovo da nema osobe koja joj nije zahvalila na iskrenost.

"Ti si neviđena carica", pisali su mnogi u komentarima videa koji možete pogledati ovdje.

05. svibanj 2024 16:33