StoryEditorOCM
ViralJOŠ NEMA POTVRDE

Prekinuli Danijela i Petar Grašo? Poznati splitski par navodno više ne živi na istoj adresi, razišli su se nakon više od 24 godine veze

Piše M.P.
5. svibnja 2021. - 18:51
Danijela i Petar Grašo bili su zajedno 24 godine: Roditelji su nas prestali ispitivati kad ćemo pred oltar, 'digli ruke' su od toga...Livio Andrijić/Cropix

Kako javlja Story.hr, pozivajući se na izvor bliskog paru, jedan od najdugovječnijih parova na domaćoj estradi, 49-godišnja pjevačica Danijela Martinović i 45-godišnji glazbenik Petar Grašo su prekinuli.

Kako se navodi u članku, par koji je zajedno proveo više od 24 godine već neko vrijeme ne živi zajedno.

"Roditelji su nas prestali ispitivati kad ćemo pred oltar, 'digli ruke' su od toga. Medijski je to bilo poprilično teško za izdržati. Svaka moja izjava o tome bilo je svojevrsno opravdavanje, što uopće nije tako jer je to naš slobodan izbor" - izjavila je svojevremeno plavokosa Splićanka, koju su, kao i njezinog partnera, novinari godinama "zaskakali" s pitanjima planiraju li se vjenčati i žele li djecu.

U listopadu prošle godine popularni par se u RTL Exkluzivu "podvrgnuo" tzv. ljubavnom poligrafu, te odgovarao na pitanja koja su trebala otkriti koliko se dobro poznaju.

Dok je Danijela davala odgovore na postavljena pitanja, Grašo je morao pogoditi, odnosno znati što je ona odgovorila. Od 10 postavljenih pitanja točno je odgovorio na pet.

Splitski glazbenik tvrdio je da jako dobro poznaje svoju djevojku, pa je tako pogodio odgovore na neka pitanja, poput koja je njezina najdraža boja i film, ime najbolje prijateljice, životni smisao, ali i što najviše voli u svojem poslu.

Ne baš najbolje znanje o Danijeli pokazao je pak na pitanjima o njihovu odnosu, pa je tako pogrešno odgovorio na pitanje što ona kod njega najviše i najmanje voli.

Pjevačica je rekla da joj se kod njega najviše sviđa duhovitost, a Petar je mislio da je pravi odgovor "lakoća postojanja".

S druge strane, na pitanje što joj smeta kod Petra, Splićanka je odgovorila "kašnjenje", a on se nije mogao odlučiti koja bi to mana mogla biti, ali je zato kao njezinu manu izdvojio činjenicu da se lako naljuti.

Na pitanje koja je Danijelina neostvarena želja, kroz šalu je rekao: "Ima stvarno puno neostvarenih želja, ali možda da bude šest, sedam centimetara viša."

17. travanj 2024 23:17