StoryEditorOCM
ViralNA KRIVU SE NAMJERIO

Mladić se ‘upucavao‘ djevojci, a kad mu nije dala broj telefona izlio joj je piće na glavu! Ono što je uslijedilo ni u snu nije očekivao,snimka je hit

Piše Mozaik SD
14. veljače 2022. - 11:15

Tridesetpetogodišnji Kinez ni u snu nije mogao zamisliti što ga čeka kad se pokušavao "upucavati" 25-godišnjoj djevojci, koja nije osobito padala na njegov šarm.

Sve što se odigralo ispred kafića u Bangkoku zabilježile su, naime, kamere, a snimka je postala viralna, pa je o njoj izvijestio i Sun.

Chainarong je, naime, tražio telefonski broj od djevojke nakon kratkog razgovora u kafiću u ranim jutarnjim satima u nedjelju, no ona mu ga je odbila dati.

Sigurnosne kamere snimile su kako Chainarong prilazi mjestu gdje je sjedila Pareploy, te joj izlijeva čašu s pićem na glavu, a zatim čašu baca iza nje.

Ali Chainarong nije imao pojma da je to upravo napravio djevojci koja se od 13. godine natječe u tajlandskom boksu, te da je iza nje sjajna karijera, u kojoj je pobijeđivala na desecima profesionalnih nacionalnih natjecanja.

Bijesna, Pareploy je skočila sa svog mjesta i krenula za Chinarongom, koji je išao prema svom motociklu.

Vikala mu je da se bori s njom "ako je tako opasan", prenosi The Sun.

Prijatelji su odmah krenuli za njom da je zauzdaju i spriječe tučnjavu, očito svjesni njezinog temperamenta.

Dvadesetpetogodišnjakinja se nikako nije dala smiriti, odlučna u namjeri da momku vrati "milo za drago" i da mu održi bolnu lekciju.

Nakon što se pojavila snimka incidenta, Chainarong je dobio otkaz u prestižnom hotelu u kojem je radio, a policija je oboje kaznila novčano.

- Bila sam ljuta! Nitko nema pravo tako ponižavati mene ili bilo koga drugoga. Ipak, pretjerano sam reagirala... - složila se borkinja.

29. svibanj 2024 04:21