StoryEditorOCM
ViralUZBUĐENJE JE VELIKO

Lijepa hrvatska glumica s najneobičnijim imenom na sceni rodila je curicu! Objavila je fotografiju i otkrila njezino ime, bogme ni za njega nismo često čuli

Piše PSD
28. lipnja 2022. - 10:15

Poznata hrvatska glumica s najneobičnijim imenom na sceni, Csilla Barath Bastaić, rodila je curicu, a prelijepu vijest je podijelila na Instagramu zajedno sa svojim partnerom, voditeljem Matkom Antolovićem.

"Dobro nam došla, Margit" - napisala je, naime, sretna mama, te otkrila da ni njezina nasljednica neće nositi svakidašnje ime.

Objava je izazvala lavinu oduševljenja, među prvima je reagirala Csillina kolegica Nataša Janjić Medančić, koja i sama uživa u majčinskom životu.

"Jaoooo Csilla draga! Čestitam ti sretna mamice, i tati, naravno, želim brz oporavak i more ljubavi i harmonije koja vas čeka" - poručila joj je.

"Čestitam draga Csilla, bit ćeš super mama" - složio se i kolega Petar Cvirn.

Glumica koju smo imali prilike gledati u seriji "Dnevnik velikog Perice" ranije je otkrila da se naveliko pripremala za dolazak svoje bebe. Tako je iščitala svu relevantnu literaturu, otkrivši da je oduvijek bila štreberica.

image

Csilla s kolegama Otokarem Levajem, Mirjanom Bohanec Vidović i Živkom Anočićem na snimanju "Dnevnika velikog Perice"

Srđan Vrančić/Cropix


Za Gloriju je tijekom trudnoće ispričala da joj do kasnih tridesetih, zbog drugih obaveza i karijere, majčinstvo nije bilo na listi prioriteta.

Priznala je kako je odgoda roditeljstva uzela svoj danak, pa su se ona i partner Matko namučili dok konačno nije zatrudnjela postupkom potpomognute oplodnje.

Željela je ohrabriti parove da potraže pomoć kad im je potrebna.

16. lipanj 2024 15:49