StoryEditorOCM
ViralPOSLOVNA IDEJA

Elon Musk bacio je oko na još jednu multimilijardersku tvrtku: ‘Kupit ću Coca-Colu da u nju vratim kokain‘

Piše Mozaik SD
28. travnja 2022. - 15:25

Ohrabren svojom uspješnom ponudom od 44 milijarde dolara za kupnju Twittera, Elon Musk se na platformi koju sada posjeduje našalio o novom potencijalnom cilju – ali čak i za najbogatijeg čovjeka na svijetu ovo bi moglo biti preskupo. 

"Sljedeće ću kupiti Coca-Colu da u nju vratim kokain", napisao je multimilijarder na Twitteru, referirajući se na originalni recept pića lansiran 1886. godine, kad je predstavljen kao tonik za razne bolesti.

No, tvrtka koja se bavi bezalkoholnim napitcima čini da Twitter izgleda poput male ribe, s tržišnom kapitalizacijom od 284 milijarde dolara.

Muskovo vlastito bogatstvo trenutno iznosi 253 milijarde dolara - daleko ispred njegovog najbližeg rivala Jeffa Bezosa, koji trenutno vrijedi 162 milijarde dolara.

Ipak, možda bi bilo najbolje ne otpisati čovjeka koji je stvorio najveću svjetsku tvrtku za električne automobile i potencijalno je na putu da ljude pošalje na Mars. Prvi put se našalio o kupnji Twittera 2017. u razmjeni na platformi s komičarem Daveom Smithom. I pogledajte gdje smo sada...

16. travanj 2024 21:18