StoryEditorOCM
ViralZVJEZDANI SPOR

Depp dobio tužbu za klevetu protiv Amber Heard: Mora mu platiti 15 milijuna dolara!

Piše MOZAIK SD
1. lipnja 2022. - 22:06

21:31 Porota je odlučila i u korist Amber Heard koja je rekla da ju je Deppov odvjetnik oklevetao kada je njezine optužbe za zlostavljanje nazvao lažnima. Heard je presudom dobila 2 milijuna dolara. Nakon što je čula presudu Heard je zagrlila svoje odvjetnike i nakon toga ekspresno napustila sudnicu, piše Jutarnji list.

21:28 Porota je odlučila da Heard mora Deppu platiti 15 milijuna dolara.

21:27 Obožavatelji Johnnyja Deppa ispred sudnice viču 'Johnny, Johnny'.

21:19 Porota je donijela jednoglasnu odluku i počela čitati presudu. Odlučili su da je Amber Heard klevetala Deppa.

21:10 Čitanje presude kasni zato što su porotnici zaboravili ispuniti obrazac za naknadu štete. Odmah su krenula nagađanja da se iz toga može naslutiti da su presudili u korist Deppa koji od Heard nije tražio odštetu

21:07 Na sudu u Fairfaxu trebalo je krenuti čitanje objave presude, ali u posljednji trenutak je odgođeno. Još se ne zna o čemu se radi, ali američki novinari nagađaju da se radi o formalnostima, tj. na doradi presude. U svakom slučaju, novi pokušaj očekuje se u sljedećih sat vremena

21:00 Fanovi Johnnyja Deppa danima su bili ispred sudnice, ali danas ih uopće nema. Naravno, razlog je činjenica što će Depp presudu pratiti iz Engleske. Za razliku od njega, Amber Heard je stigla u sudnicu.

Prema izvještajima američkog NBC-a, porota je donijela odluku nakon 13 sati vijećanja.

20:30 Očekuje se da će presuda biti pročitana nešto iza 21 sata po srednjoeuropskom vremenu. Odvjetnici 'zaraćenih strana' već su ispred sudnice. S druge strane, Depp neće biti na presudi, ali je rekao da će sve budno pratiti iz Engleske.

20:00 Porota u Fairfaxu u Virginiji donijela je u srijedu presudu u tužbi koju je Johnny Depp pokrenuo protiv bivše supruge Amber Heard!

Porota od sedam osoba počela je raspravljati u petak, a upravo je stigla vijest da je presuda donesena, a samo čitanje bi trebalo početi uskoro. Podsjetimo, Depp je tužio Heard za 50 milijuna dolara nakon što je ona 2018. za Washington Post napisala tekst u kojem je navela da je bila zlostavljana.

Heard je tvrdila da je žrtva obiteljskog zlostavljanja iako nigdje nije spomenula njegovo ime. Amber je uzvratila protutužbom u iznosu od 100 milijuna dolara jer smatra da ju Depp želi zastrašiti i ušutkati, što je u Americi također protuzakonito, piše Jutarnji list.

25. travanj 2024 08:29