StoryEditorOCM
ViralPRAKTIČNO RJEŠENJE

Čime štitite ruke kad tipkate pinove? U susjedstvu navodno dijele ‘kondome‘, priča ovog Srbina smiješna je do boli: Gospođo, nije da se hvalim...

Piše PSD.
21. svibnja 2020. - 21:19

U Srbiji je teški hit postala objava jednog gospodina, koji je obznanio kako ga je za šalterom u banci zatekla djelatnica koja mu je pružila vrećicu s kondomima i priložio fotografiju s, uistinu, nečim nalik mini verziji najpoznatijeg kontracepcijskog sredstva u ružičastoj boji.

Tako je uz objavu, koju je na Twitteru podijelila njegova sunarodnjakinja, objasnio:

"Dobio u banci! Reko, gospođo, nije da se hvalim, ali ovi su mi mali! Kaže ona, to stavite na prst kad idete na bankomat!" - ispričao je i izazvao provale smijeha, dokle god se "dobacila" njegova anegdota.

"Jeste smiješno, ali je praktično!" - komentirala je gospođa, a mi se s njom sto posto slažemo.

Koliko ste se puta, kroz protekla dva mjeseca, našli na mukama čime istipkati pin na bankomatu ili u trgovini, pa trenutno i u brojnim uslužnim radnjama, koje ne nude beskontaktnu varijantu?

Rukavice brojni ne koriste, a ako i jesu, nisu im uvijek pri ruci. Više se ne želimo ni sjetiti onih mučnih traženja po trgovinama u kojima su "došle u ponedjeljak, pa nestale", a bome ni skupljih varijanti iz ljekarne, gdje bi sa svakim navlačenjem i svlačenjem puderom zaprašili sebe i sve oko sebe. Čisti užas.

Pinove sam tako uglavnom tipkala kažiprstom umotanim u papirnatu maramicu, gledala druge kako se muče pogoditi brojeve zamotani u, za tu svrhu, preveliku vrećicu koju su "maznuli" na odjelu s voćem, a navlačili su se i rukavi preko prsta.

Da smo u ponudi imali ove slatke "mini kondomiće", vjerujem da bi ih većina s guštom kupila.

Proizvodi koji se inače nude na tržištu pod nazivom Finger Nap, premda u originalu osmišljeni kao pomoć da se ne "zamastite kao praščići" dok jedete batke, pizzu ili burgere, također bi mogli poslužiti.

Bude li se koronavirus, ne daj Bože, vraćao na jesen, evo ideje za dobavljače. Samo nemojte nabiti maržu. Jer, stvarno su jeftini.

23. travanj 2024 13:10