StoryEditorOCM
TribinaMARKO VUČETIĆ:

"Ovo je vijest stoljeća: Branko Dukić i HDZ pristali da se u zadarske osnovne škole uvede građanski odgoj. Sitniš je u stanju očaja..."

Piše Zadarski.hr
5. studenog 2022. - 14:14

Predsjednik Gradskog vijeća Zadra Marko Vučetić na svom je Facebook profilu prokomentirao vijest da su gradska izvršna vlast i SDP postigli dogovor oko proračuna za sljedeću godinu. Evo što kaže Vučetić:

- Upravo čitam da su, na jučerašnjem sastanku o proračunu za 2023. god., gradonačelnik Branko Dukić i HDZ pristali na prijedlog SDP-a da se u zadarske osnovne škole uvede građanski odgoj. Ovo je vijest stoljeća! Ono čemu su se opirali, tvrdeći da je riječ o ideološkom zastranjenju, sada krotko prihvaćaju.

Možda ih je prva demokratska javna tribina, koja je uspjela usprkos bojkotu HDZ-ovog sitniša (taj bojkot sam ukalkulirao u poziv, očekivao sam ga i dan prije tribine javno naznačio), nagnala na usvajanje demokratske kulture, a možda su samo besramno očajni pa pristaju na sve samo kako bi ostali tamo gdje sada jesu? Odgovor znam: sitniš je u stanju očaja, napisao je Marko Vučetić.

16. lipanj 2024 17:03