StoryEditorOCM
TribinaREAGIRANJE DIREKTORICE AERODROMA IRENE ĆOSIĆ

Meni uopće nije potrebna članska iskaznica HDZ-a za ostanak na čelnoj funkciji ZLZ

Piše Zadarski.hr
8. ožujka 2017. - 14:15
ryanair_manchester14-040414

Povodom vašeg članka o mojem učlanjivanju u HDZ gdje paušalno procjenjujete moju odluku mogli ste kao profesionalni novinar napisati i drugu stranu priče odnosno mene osobno pitati razlog učlanjenja u HDZ.

Ja sam svoju karijeru svih ovih 20 godina izgradila svojim znanjem, sposobnostima, bogatim iskustvom, cijelo životnom edukacijom i vidljivim rezultatima kako u sektoru gradnje tako i prometa, dakle bez ikakve članske iskaznice i meni uopće nije potrebna članska iskaznica za ostanak na čelnoj funkciji ZLZ.

Sve što sam željela već sam postigla u životu i nema nikakve ni primisli učlanjenja u HDZ kao eventualno "čuvanje fotelje". Moj okidač i razlog zašto sam poslala elektronski zahtjev za učlanjenje je bila zadnja sjednica Gradskog vijeća, održana prije Božića 2016. gdje su gradski vijećnici koji uopće ne poznaju problematiku promidžbe ni razloge dugovanja za 2015., a kada je Grad Zadar odlučio izdvojiti dodatnih 818.000 kn, naklapali svakakve netočne i neistinite informacije i priče pa i vrlo uvredljivo o meni osobno i tada sam slala poruku u ured glasnogovornika grada da dođem osobno pojasniti sve i upoznati Gradsko vijeće o razlozima nedostatka novca koji TZZŽ nije uspjela prikupiti.

To mi je dalo dodatni motiv da se uključim u aktivni politički život, jer sam sigurna da svim svojim referencama isključivo kao volonter mogu doprinijeti boljitku našeg grada u raznih sferama od gradnje i prostornog planiranja, prometa i EU fondova za koje sam posebno educirana. I to jedini i istiniti razlog ulaska u politički život našeg grada.

Na kraju, poznato je da sam od prvog dana imenovanja za direktoricu ZLZ sam prihvatila isto uz spoznaju da vlasnik može u bilo kojem trenutku postaviti drugu osobu na što ima pravo. Stoga nikakva članska iskaznica nije nikakva zaštita niti mi treba, jedino i osnovno mjerilo je uspjeh, zalaganje i rezultati u radu kako pojedinačno tako i cijele tvrtke koju trenutno predstavljam kao odgovorna osoba.

S poštovanjem, Irena Ćosić

01. svibanj 2024 14:02