StoryEditorOCM
SportNOGOMET

Županijski susret mladih - na igralištu NK Sabunjara odigrane tri međužupanijske selekcijske utakmice Zadarske i Dubrovačko-neretvanske županije

Piše Ivica Gjergja
12. travnja 2024. - 20:07

U sklopu programa Instruktora Nogometnog saveza Zadarske županije u Privlaci na igralištu NK Sabunjara odigrane su tri međužupanijske selekcijske utakmice Zadarske i Dubrovačko-neretvanske županije različitih selekcija.

Selekcija djevojčica 2010/11. godište Zadarske županije deklasirala je visokim rezultatom 11:1 svoje vršnjakinje iz Dubrovnika. Zara Pavlak postigla je 4 gola, Graciela Bubica 2, Nika Stojanov 2, Nika Čulina 1, Klara Smolić 1 i Katarina Karlić 1 za Zadarsku županiju a počasni pogodak za Dubrovkinje Lora Rončević.

Utakmica dječaka 2010. godište također je završila pobjedom Zadarske županije. Rezultat je bio 3:0 a pogotke za Zadarsku županiju postigli su: Šimun Surać, Juraj Banić i Karlo Pašeta.

U utakmici dječaka 2011. godište Zadrani su pobijedili rezultatom 3:1 i to sa 2 gola Ivana Bodulića i golom Tonča Mrve, te susrete zaključili Zadrani sa tri pobjede.

Prema prikazanom na travnjaku stručni stožeri Zadarskih selekcija mogu biti zadovoljni onim što su prikazale njihove momčadi, a što je na kraju popraćeno i odličnim rezultatima.

29. travanj 2024 20:38