StoryEditorOCM
SportBLIC IZ HNK PRIMORCA

Teta Zdenka „ljuta“: kava će za neke biti gorka ne bude li pobjeda!

Piše Ivica GJERGJA
21. travnja 2021. - 12:06

Na terenu u utakmicama nogometaše HNK Primorca ne ide najbolje, doma „uzmu“ bod, a u gostima gube susrete, što je u zbroju - jako malo. Pored ostalih simpatizera, navijača i Uprave kluba, jedna osoba i to teta Zdenka to proživljava na osobit način.

Zdenka ne fali na nijednoj utakmici, prije susreta ona pokosi travu, sredi prostorije i na usluzi je službenim osobama. Kada njeni dečki gube ona je ljuta, deprimirana, no uvijek s razumom i dostojanstveno.

Tako smo je neposredno prije posljednje utakmice njenih dječaka uhvatili kako nosi kavu za službene osobe na utakmici, kada smo je upitali je li gorka, samo nas je pogledala i kazala:

- Ne nije, a možda će za neke biti. Ostavimo kavu, važno je da mi danas pobijedimo pa će sve biti u najboljem redu. Ako odigramo neodlučeno ili izgubimo nije dobro, igra nam pobjeda - komentirala je Zdenka.

Nakon susreta njeni su odigrali s Zagorom neodlučeno 2:2, „utržili“ bod i dakako nije teta Zdenka bila zadovoljna, ali kako reče - očekuje bolje izdanje Primorca.

20. travanj 2024 13:49