StoryEditorOCM
SportPRVA HMNL ZA ŽENE

Super Chicksice super uvjerljive, gošće iz Olimpica popile su sedam komada

Piše I. Gjergja
21. siječnja 2023. - 18:07

Iako su domaće nogometašice ušle u susret s dozom opreza, jer nisu bile kompletne, ubrzo su razbile tu bojaznost i krenule napadački i borbeno kako bi što prije došle do zgoditka. To se i dogodilo kada je mlada, nadarena i potentna Chicksica Vunić - za kojom se otimaju mnoge malonogometne ekipe -  izbacila dvije suparnice i pored nemoćne vratarke Olimpica zabila za vodstvo već u trećoj minuti. Ne predaju se gošće, pače igraju jako dobro u polju, rekli bi igraju „gol za gol“, tako da je u 20. minuti semafor pokazivao 3:3. Nakon odmora su Super Chicksice krenule još jače, napadački orijentirano, a „eksplodirala“ je Nina Mijoč koja je nakon lijepih akcija svojih suigračica zabila tri zgoditka i odvela susret u pravcu pobjede svoje ekipe. Treba čestitati treneru Luki Marinoviću i djevojkama na izvanrednoj partiji i visokoj pobjedi, sa željom da nastave tako. Dojma smo da je na suprotnoj strani bila i jača ekipa, da bi se provela kao i Olimpic - visokim porazom.

 

SUPER CHICKS – FUTSAL OLIMPIC 7:3

ZADAR – Dvorana OŠ Zadarski otoci. Suci: Hrvoje Klarić (Šibenik) i Nina Nakić (Mirlović Zagora). Mjeritelj vremena: Željko Jurica (Kruševo). Delegat: Tomislav Ćurković (Zadar).

Strijelice: 1:0 Vunić (3), 1:1 Vujadin (7), 2:1 Deranja (9), 3:1 Mijoč (14) 3:2 Vujadin (17), 3:3 Lončar (20), 4:3 Mijoč (28), 5:3 Mijoč (36), 6:3 Jokić (37), 7:3 Laća (37).

Najbolja igračica. Nina Mijoč (Super Chicks).

SUPER CHICKS: Matković, Laća, Vunić, Mijoč, Deranja, Števanja, Surać, Ćubić, Jokić, Alić, Vitaljić. Trener: Luka Marinović.

FUTSAL OLIMPIC: Todorić, Obradović, pomić, Ahmeti, Vujadin, Bačić, Lončar, Krištić, Štiler, Jurić, Sičić, Ilić. Trener: Alen Jelčić.

26. lipanj 2024 11:42