StoryEditorOCM
SportMALI NOGOMET

Šibensko-kninska liga: Pakoštane u pobjedničkom hodu; "Imamo kvalitetu, dečkima sve čestitke, bore se kao lavovi!"

Piše Ivica GJERGJA
5. prosinca 2021. - 10:52

Malonogometaši Pakoštana nastavljaju pobjednički hod u malonogometnoj ligi Šibensko-kninske županije. Odigrano je 11. kolo, a njihova „žrtva“ u njemu bila je momčad Rasadnika. Istina, Pakoštane je jednim zgoditkom u suparničkoj mreži pobijedio i tako sa nova tro boda vodi na ljestvici. Pored konstantno dobrog Mate Šarine, istako se strijelac Martin Bačkov, koji je kod gola sve dobro sam napravio, a na kraju se vidjelo da je taj zgoditak i pobjednički, čime je korist veća. Prema objektivnim promatračima susreta bila je to „jednosmjerna ulica“ Pakoštana, no vratar suparnika bio je odličan, a njegovi suigrači su dva puta zapucali na gol vratara Jure Šarina - Struje, bez većih problema je on to zaustavio. Nakon pobjede izuzetno iskren bio je ali i radostan predsvanik MKŠ Pakoštana, Luka Šarin koji je rekao:

- Da, imamo kvalitetu to smo znali i prije, no sada smo se igrajući ovih 11. kola u ovoj ligi dobro adaptirali i evo rezultat naše igre je da smo vodeći. Dečkima sve čestitke bore se kao lavovi, nema za njih ne može se nego uvijek idu u napad bez obzira na protivnika. Još jednom istaknuo bih igrače za primjer svima, kazao je vidno zadovoljan dosad ostvarenim Šarin.

Pakoštane – Rasadnik 1:0 (Martin Bačkov).

Pakoštane su igrale u sastavu: Jure Šarin, Riko Maksan, Mate šarin, Jere Lokin, Ivo Kukin, Frane Bačkov, Martin Bačkov, Luka Kurtov, Mario Marković, Bepo Stojanov, Frane Vučkov. Voditelj: Ante Lacma. Predstavnik kluba: Luka Šarin.

Na ljestvici lige nakon 11. kola Pakoštane su prve sa 28 osvojenih bodova.

Sljedeći susret MNK Pakoštane igraju sljedećeg vikenda sa MNK Primoštenom.

26. travanj 2024 13:42