StoryEditorOCM
Sport26. KOLO TREĆE HNL

Raspucali se Vitezovi iz Posedarja: Netervanac ispraćen sa četiri laka komada!

Piše I. Gjergja
10. travnja 2022. - 20:08

HV POSEDARJE – NERETVANAC 4:0 (1:0)

POSEDARJE – Igralište Gordan Demo. Sudac: Renato Lacić (Split). Pomoćnici: Pavić i Kuduz .

Strijelci: 1:0 Begonja (30), 2:0 Zdrilić (48), 3:0 K. Torbarina (83), 4:0 Pedić (90).

Najbolji igrač: Luka Zdrilić (HV Posedraje).

HV POSEDARJE: Ivančić , Pedišić, Brkić (od 63. Pevalović) , D. Torbarina , Rončević (od 85. Knežević), Gambiraža, Kevrić, Zdrilić (od 85. Rodić), Begonja , Jurjević, K. Torbarina. Trener: Darko Vukić.

NERETVANAC: Katić, Lasić, Ravlija (od 88. Brajković), Šimunić, Mustapić, Dumančić (od 88. Miličević), Barišić, Domgjonaj (od 62. Čuljak) , Sesar (od 88. Vukojević), Hubanić, Tutavac (od 62. Bagavac). Trener: Goran Proleta.

Dominantan je bio posedarski Vitez na svom igralištu protiv gostujućeg Neretvanca koji je ispraćen sa četiri laka komada u mreži. Od samog početka susreta domaći su imali inicijativu, redalo se nekoliko prigoda, no napadači su u početnom dijelu utakmice bili neefikasni.

Ipak, akcija u 30. minuti napokon je završila loptom u mreži gostiju. Naime, Karlo Torbarina je lijepo uposlio Luku Begonju koji je bio sabran i manirom velikog igrača kakav jest, zabio je za 1:0. Još je bilo nekih prigoda domaćih u prvom dijelu, dok se od gostiju očekivalo puno više, a sa zgoditkom Begonje završeno je poluvrijeme. U drugom dijelu - prava golijada, čak tri zgoditka domaće momčadi, i to jedan ljepši od drugog.

Prvo je Luka Zdrilić zabio zgoditak nakon što je okrenuo dvojicu čuvara, a nakon njega strijelci su još bili Karlo Torbarina i Mario Pedišić za konačnu i visoku pobjedu 4:0. Uspješno odigrani susret s Polačom u Kupu najavio je dobro izdanje Viteza, koji je iskazao svo umijeće igranja nogometa, pa se posedarska momčad vratila navikama pobjeđivanja. Iako Neretvanac nije bio na razini igara kave pamtimo, treba napomenuti kako je to u prvom redu zbog domaćih Vitezova koji su u svemu bili bolja momčad. 

05. lipanj 2024 22:04