StoryEditorOCM
SportTREĆA HNL-JUG

PRIMORAC - ZAGORA - napadač biogradskog kluba, Luka Vodopija: “Igramo dobro tako da očekujem tri boda"

Piše I.Gjergja
16. rujna 2021. - 11:24

Zbog obveza HNK Primorca u kup natjecanju trećeligaški susret 5. kola Primorac – Zagora odigrati će se u petak (17. rujna) na igralištu Kazimira i Silvia u Biogradu. Naime, u utorak dolazi u Biograd u šesnaestini finala Kupa Hajduk iz Splita. Potražnja za kartama je velika i velik je interes za taj susret, pa je potrebno dobro sve to organizirati.

Nakon što su u prošlom kolu u srazu sa Hrvacama, Primorac odigrao 2:2 i doma donijeli bod, izvršili su dobre pripreme za ovaj sraz i očekivati je kakovo je raspoloženje u timu da osvoje sva tri boda. Vjeruje se da im se neće dogoditi Hrvace kada su vodili 2:0 i dozvolili protivniku da im u smiraj utakmice postigne zgoditak za poravnanje.

Evo što nam je za susret sa Zagorom rekao napadač Primorca, Luka Vodopija:

- Cijenimo našeg današnjeg gosta Zagoru, dobra momčad koja je odlično posložene, no mi igramo doma u formi smo, vratili su nam se ozlijeđeni i druga je ovo priča. Uvjeren sam da ćemo svi koji budemo unutra sastava dati svoj maksimum i uzeti sva tri boda, a koji će nam puno značiti u sljedećim utakmicama - kazao je Vodopija.

**Susret Primorac – Zagora igra se danas (petak) u 16,30 sati na igralištu Kazimir i Silvio u Biogradu.
Sudac: Teo Pavić. Pomoćnici: Ante Proso i Ivan Kalinić.
Delegat: Renato Srna

27. travanj 2024 06:56