StoryEditorOCM
SportTREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA-JUG 28. KOLO

Primorac se "osladio" Oskom, prosvijetlili reflektori!

Piše Ivica GJERGJA
29. travnja 2017. - 22:36
36_primorac

PRIMORAC(B) – OSK 2:0

BIOGRAD – Igralište Kazimir i Silvio. Gledatelja 150. Sudac: Emil Tomašević (Ploče) .

Strijelci: 1:0 Mrkić (43), 2:0 Jančić (75).

Najbolji igrač: Toni Mrkić (Primorac).

PRIMORAC: Rogić, Brzoja, M. Colić, Marković, Galešić, Ješe, Vodopija od 68. Bačkov-), Malčić od 71. Jančić-), Perica, Mrkić od 86. Katuša-), Mateo Colić. Trener: Leo Šarić.

OSK: Vugdelija), A. Banić  od 58. T. Samarđić-), P. Bašić od 84. Vuleta-), Norac, Zebić, S. Banić, N. Bašić, P. Bašić, Plaviša  od 70. M. Samarđić-). Trener: Petar Džaja.

Gotovo cijelim dijelom susreta bili su domaćini dominantniji u igri, brži na lopti i imali  je više u posjedu te su zasluženo osvojili nova tri boda na kraju susreta. Već u početnoj fazi susreta bilježimo nekoliko lijepih poteza i prilika domaćih nogometaša no nema zgoditka jer su napadači bili  neprecizni, a i visoki Vugdelija, gostujući vratar, je bio na visini zadaće.

Prva prava prijetnja zbila se u 15. minuti kada je Malčić idealno ubacio loptu u prazan prostor, sve to je pratio Mateo Colić koji tuče tik uz vratnicu. I dalje napadaju domaćini, i u 43. minuti su poveli, ponovo je Malčić povukao jednu loptu iz svog kaznenog prostora, idelano uposlio Galešića koji pronalazi Mrkića a ovaj izvrsno zabija za 1:0. Sa ovim rezultatom se otišlo na odmor.

Isto se nastavlja i u drugom dijelu - dominacija domaćina, no tek su u 73. minuti materijalizirali tu svoju dominaciju. Naime, vratar Rogić je ispucao jednu loptu koju je prihvatio Bačkov te proslijedio odmah za Jančića koji s lijeve strane ulazi u kazneni prostor i sa 6-7 metara zabija za konačan rezultat ove dopadljive utakmice. Još je jednom u 82. minuti Josip Mrkić sve dobro napravio u kaznenom prostoru gostiju no mreža se nije zatresla. Na kraju susreta su igrači Primorca pozdravljeni dugotrajnim aplauzom od svojih vjernih navijača.

 

PROSVIJETLILI REFLEKTORI NA IGRALIŠTU U BIOGRADU

Dan prije utakmice Primorca sa OSK-om, članovi uprave HNK Primorca okupili su se na igralištu i prisustvovali povijesnom trenutku. Naime, dečki iz Elektre su pustili u pogon reflektore na igralištu Kazimira i Silvia, svijetlilo je kao da je dan. Predsjednik Darko Banić je obećao rasvjetu, došla je i može im se samo čestitati na učinjenom. Igrači su donijeli tri boda s OSK-om i častili za ovaj veliki pothvat upravu. Trener Leo Šarić zakazao je trening za  ponedjeljak u 19,30 sati pod reflektorima. Bravo Primorac! 

29. travanj 2024 21:42