StoryEditorOCM
SportTREĆA HNL – JUG

Primorac putuje Jadranu LP iz Ploča, a HV Posedarje odlazi Neretvancu u Opuzen

Piše Ivica GJERGJA
8. listopada 2021. - 15:28

HNK Zadar je u srijedu odradio svoju utakmicu ovog kola sa Zagorom i pobijedio 2:0. Ostala dva županijska trećeligaša igraju u subotu i nedjelju.

Tako će Primorac na noge Jadranu LP iz Ploča, a HV Posedarje odlazi Neretvancu u Opuzen. Oba sastava su odradili dobre pripreme, a njihovi stručni stožeri su analizirali igru protivnika i poduzeli sve na treninzima i pripremama da imaju što manje grešaka u igri.
 

- Vraćamo se u kolotečinu dobrih igara, vjerujem da ćemo to nastaviti i kod jedne od najboljih momčadi u ligi Jadrana LP iz Ploča. Naši susreti su uvijek bili zanimljivi i neizvjesni. Iako su favoriti domaćini, nećemo lako prodati svoju kožu. Idemo po bodove, kazao nam je igrač Primorca, Vice Birkić.

- Naš brod mirno i pobjednički plovi dalje, atmosfera je izvrsna, kako na terenu tako i izvan njega. Lijepo je biti na vrhu ljestvice. U ovom kolu idemo prošlogodišnjem prvaku u ovoj ligi. Uvjeren sam da će to biti dobra utakmica i krajnje neizvjesna. Odrađene su dobre pripreme, neka pobjedi bolji, ali neka to budemo mi, kazao nam jedan od najboljih igrača „Viteza“ i prošlo kolo Ivan Brkić.

Susret Jadran LP – Primorac igra se u subotu u 15:30 sati u Pločama.

Neretvanac – HV Posedarje igra se u nedjelju u 15:30 sati u Opuzenu.

20. travanj 2024 14:47