StoryEditorOCM
SportBOŽIĆNA AKCIJA

Predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza zadarskim boksačima obećao kvalitetan natjecateljski ring!

Piše Ivica Gjergja
15. prosinca 2023. - 19:38

Na ŠC-u Višnjik održana je tradicionalna Božićna akcija Hrvatskog boksačkog saveza dodjele paketa boksačke opreme, rukavica i fokusera po županijskim centrima svim klubovima. Na dodjeli je bio i predsjednik HBS-a, Bono Bošnjak.

- Lijepo vas sve pozdravljam i čestitam predstavnicima svih klubova Zadra i Zadarske županije na uspjehu kojeg ste postigli. Kada govorimo i dodjeljujemo nešto od opreme vjerujte važnije je i bitnije naše zajedničko druženje, iskreni razgovori i razmjena iskustva unutar naše boksačke obitelji. Na tome radimo i to je put uspjeha, kazao je Bošnjak.

Predsjednik Bošnjak kazao je da će HBS u cilju razvoja zadarskog boksa dati na korištenje svim klubovima i boksačima, kvalitetan natjecateljski ring.

U ime domaćina na dolasku i dodjeli opreme zahvalio se predsjednik Boksačkog saveza Zadarske županije, Hrvoje Marić.

Na dodjeli i druženju predstavnici klubova Zadarske županije, čuli su se ambiciozni planovi zadarskog boksa u novoj 2024. godini, kao uostalom i to da će se projektirati izgradnje Boksačkog centra, što će na višu razinu podići i organizaciu memorijalnog turnira ‘Damir Zrilić‘ u travnju, te na ljeto spektal Hrvatski vitezovi u Dragama koji se održava na otvorenom. Također će se organizirat i Županijsko prvenstvo.

Paketi boksačke opreme predani su klubovima: Ares, Bandog, Knin, Pašman, Rebel, Sveti Donat, Sveti Krševan, BK Zadar I BS Zdarske županije.

Zanimljivo da je po prvi put ove godine u akciju HBS- a bio uključen novopokrenuti BK Pašman kojeg je na otoku pokrenuo i uspješno vodi Mario Milolov. BK Pašman jedini je zasad boksački klub na hrvatskim otocima.

02. lipanj 2024 04:48