StoryEditorOCM
SportDOBRE VIJESTI

Potvrđeno je - Justin Carter ostaje u KK Zadru: "Sretan sam zbog svog ostanka i jedva čekam da počne sezona"

Piše KK ZADAR
25. srpnja 2021. - 11:56

Justin Carter ostaje još jednu sezonu u Zadru!

KK Zadar i Justin Carter dogovorili su još jednu jednogodišnju suradnju. Carter je stigao u Zadar na početku prošle sezone gdje je pokazao koliki je karakter i odličan igrač. S ovim potpisom veliki dio prošlogodišnje momčadi ostaje u Zadru gdje će s Ivanom Perinčićem na čelu cilj biti obrana Kupa Krešimira Ćosića i naslov prvaka HT Premijer lige.

Najbolja utakmica iskusnog Amerikanca u dresu Zadra bila je protiv Krke u Novom Mestu gdje je upisao 19 poena, 5 skokova i 3 ukradene lopte. Ostavio je veliki trag u klubu i kod navijača te je klub izuzetno zadovoljan s njegovim ostankom.

- Pozdravljam sve navijače Zadra i Tornada, želim vam javiti da ostajem još jednu sezonu u Zadru! Sretan sam zbog svog ostanka i jedva čekam da počne sezona! Vidimo se uskoro - istaknuo je Carter.

- Jako mi je drago da smo pronašli način da potpišemo Cartera na još jednu sezonu. On je prošle sezone bio jedan od ključnih igrača za našu momčad, s njim točno znamo što ćemo dobiti. Veselim se što će provesti još jednu sezonu u dresu Zadra. Nadam se da će naši navijači ove sezone imati priliku ga gledati uživo i da uživaju u njegovim predstavama - rekao je trener Perinčić.

image
Carter ostaje u KK Zadru
Kk Zd
26. travanj 2024 07:20