StoryEditorOCM
SportBIT ĆE ŽESTOKO

Polufinale Kupa: tko je bolji Primorac ili Vitez? Bit će to svojevrsni derbi trećeligaša i svaki od suparnika želi pobjedu. Evo što su rekli treneri

Piše Ivica GJERGJA
10. svibnja 2022. - 13:00

Do polufinala županijskog Kup natjecanja došla su oba trećeligaša Primorac iz Biograda i HV Posedarje, dok je Zadar ispao ranije. Tko će biti bolji u ovom srazu ostaje vidjeti, no koliko smo saznali, obje momčadi su dobro radile i pripremale se za ovaj susret. Biti će to svojevrsni derbi trećeligaša i svaki od suparnika želi pobjedu. Evo što su rekli treneri Primorca i Viteza.

- Ovaj sraz, pa mogu nazvati sigurno da je to derbi u polufinalu Kupa, pao je u delikatno vrijeme, obzirom da nam je prvenstvo pri kraju. Naš cilj je izaći u najjačem i najboljem sastavu bez obzira na sve, a i to da već za tri dana – sljedeću subotu imamo prvenstvenu utakmicu. Mi našeg domaćina Primorca maksimalno respektiramo, znam da igraju doma i da uvijek kada su u pitanju ovakvi susreti igraju maksimalno ozbiljno, žele pobijediti. Tu smo da odgovorimo na njihovu igru i odigramo dobar susret, svjesni smo da samo pobjedom možemo u finale što je i cilj, kazao nam je trener HV Posedarja, Darko Vukić.

- U posljednje vrijeme nam ne ide, no i tome mora i treba doći kraj što se tiče rezultata. Što reći dobro smo radili i spremali se za ovaj dvoboj trećeligaša, svi su mi igrači na raspolaganju osim Nikole Marića koji je izvan stroja. Moramo s onim što imamo na raspolaganju. Igrati ćemo pred našim navijačima i vjerujem da će se svi igrači u igri založiti maksimalno kako bi pobijedili i plasirali se u finale, kratko je kazao trener Primorca, Marko Moravčić.

Drugi par polufinalista su Hajduk i Dragovoljac dva dobra stara znalca i iz Prve ZNL Zadar, koji su međusobno odigrali jako puno susreta. I u ovom srazu će nijanse odlučivati tko će u finale.

Danas srijeda 11. svibnja igra se po sljedećem:

U 19,00 sati Primorac - Hrvatski vitez,

U 17,30 sati Hajduk – Dragovoljac.

27. travanj 2024 23:20