StoryEditorOCM
Sport12. DAN NA VIŠNJIKU

Pobjednik veteranskog dijela 6. MHT Antonio Jurjević je Termin! Poznati su i finalisti seniorskog dijela turnira, a večeras vas očekuje i koncert!

Piše Zadarski.hr/HUAJ
28. kolovoza 2022. - 14:28

Sinoćnje utakmice 6. Memorijalno humanitarnog turnira Antonio Jurjević iznjedrile su pobjednike veteranskog dijela turnira, a to je ekipa Termina. Također, poznati su i večerašnji finalisti, a to su MNK Sinjoretovo i MNK Tin. 

Zadranka 1:2 Termin – finale veterana

Termin je novi osvajač veteranskog turnira. Do polovice drugog dijela na semaforu je stajala nula,a onda termin sa dva brza pogotka dolazi do vodstva. Zadranka do kraja uspijeva zabiti samo jedan put što nije bilo dovoljno da ugroze ekipu Termina. Čestitke Terminu na osvojenom naslovu

Bistro Kolodvor 3:7 Sabunjar Riba Nekretnine- veterani za 3. mjesto

Sabunjar Riba Nekretnine trećeplasirana je ekipa ovogodišnjeg veteranskog turnira. Lakše od očekivanog došli su do visoke

pobjede protiv ekipe Bistro Kolodvor.

Mnk Stanovi 2:3 Mnk Sinjoretovo

Mnk Sinjoretovo prvi je finalist ovogodišnjeg turnira. Imali smo priliku gledati pravu nogometnu poslasticu u prvom polufinalnom susretu. Čvrsta utakmica u kojoj se išlo iznad granica mogućnosti otišla je na stranu Sinjoretova. Nemamo što drugo nego ekipama čestitati na prikazanoj igri, Stanovima poželjeti više sreće do godine,a Sinjoretovu u finalu.

Mnk Tin 2:0 Mnk Kontrol Biro Teatro Bar

Tin je drugi finalist ovogodišnjeg turnira. Rutinska pobjeda momčadi Tina, koja je od samog početka zagospodarila terenom i nije dala Kontrol Birou šansu da ih ugrozi. Čestitke Tinu na ulazu u finale i prilici da se još jednom upišu na zid pobjednika.

Sinoć je odigrana i revijalna utakmica između Generacija 90/91 i Nk Zelina.

Generacija 90/91 5:2 Nk Zelina 

U revijalnoj utakmici ugostili su momke iz Nk Zelina, kluba u kojem je Antonio Jurjević odradio svoje posljednje profesionalne obrane. Svoje snage odmjerili su protiv momaka iz generacije 90/91 Nk Zadra koji su također dijelili svlačionicu s Antonijem. Generacija je iskoristila širu klupu i došla do pobjede. Nakon susreta momci iz Zeline uručili su dres svog kluba obitelji Jurjević. 

U nedjelju navečer vas na Višnjiku očekuje pravi spektakl! 

U 20 sati počinje utkamica za treće mjesto između MNK Stanovi i MNK Kontrol biro Teatro bar

U 21.15 sati započinje finalna utakmica između MNK Tin i MNK Sinjoretovo

U 22.30 sati započinje koncert Giuliana & Diktatori!

 

image
Huaj/
image
Huaj/
image
Huaj/
image
Huaj/
image
Huaj/
image
Huaj/
image
Huaj/
image
Huaj/
image
Huaj/
29. svibanj 2024 01:00