StoryEditorOCM
SportSPORT UJEDINJUJE

Pobjeda zadarskih veteranki na 6. Međunarodnom Turniru ‘Trofej Subotica 2023‘! Ivana Puzar iz ŽVRK Zadar najbolje desno krilo

Piše M.K.
14. studenog 2023. - 15:07

Rukometno sportsko udruženje "Stara škola" Subotica organizirali su šesti po redu događaj - Međunarodni veteranski turnir "Trofej Subotica 2023". Ovaj događaj okupio je 14 ženskih ekipa veteranki i 21 mušku ekipu veterana iz različitih zemalja - Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Makedonije, Slovačke, Mađarske i Srbije.

image

Zadarske veteranke

Anita Švorinić/Slobodna Dalmacija

Od 9. do 12. studenog, ovo natjecanje je bilo središte rukometne strasti, ponosa i talenta. Svaka ekipa je predstavljala srce i dušu svog grada, donoseći svoje vještine i energiju na teren, a zadarske veteranke izuzetno su se istaknule u konkurenciji. Udružene sa ŽRK Spalatine iz Splita, osvojile su prvo mjesto u kategoriji ženskih ekipa veteranki.

Posebno priznanje zaslužuje Ivana Puzar iz ŽVRK Zadar, koja je osvojila nagradu za najbolje žensko desno krilo na turniru. Njezina izvanredna izvedba na terenu i nevjerojatne vještine bile su očite, te je zasluženo dobila priznanje za svoj doprinos ekipi.

- Ovaj turnir nije bio samo natjecanje, već i prilika za razmjenu iskustava i stvaranje veza među ekipama iz različitih država. Sportski duh koji je vladao među svim sudionicima turnira bio je nevjerojatan. Osim natjecateljskog aspekta, razmjena kulture, prijateljstva i međusobnog poštovanja bili su ključni elementi ovog događaja.

image

Zadarske veteranke

Anita Švorinić/Slobodna Dalmacija

Nadamo se da će i sljedeće godine turnir "Trofej Subotica" nastaviti s ovom lijepom tradicijom te da će još više ekipa iz regije sudjelovati i dijeliti ljubav prema rukometu.

Ovaj turnir je podsjetio sve nas koliko sport može ujediniti ljude iz različitih područja i kultura, stvarajući mostove među zajednicama - kažu zadarske veteranke kojima čestitamo na ovom izvanrednom uspjehu.

27. travanj 2024 15:17