StoryEditorOCM
SportVESLANJE

Petar Milin: Svi moramo biti odgovorni! Treba ostati doma, mi nemamo aktivnosti u klubu, no veslači će raditi individualno po posebnom planu...

Piše Ivica Gjergja
10. travnja 2020. - 16:48

Veslači VK Jadrana, kao uostalom i drugi sportski klubovi, rade doma, na suhom. U ovim teškim danima kakvima svjedočimo izuzetno je važna odgovornost, ozbiljnost, solidarnost, humanost i jedinstva da bi se ova kriza završila i za koju vjerujemo kako bi uskoro trebala biti iza nas. Tako su i veslači VK Jadrana dobili svojevrstan otpust, raditi po posebnom planu doma. Svi članovi Jadrana podržavaju zahtjev da se „Ostane doma“, a jedan od trenera Petar Milin rekao nam za ovu situaciju:

- Treba ostati doma, mi nemamo aktivnosti u klubu, no veslači će raditi individualno po posebnom planu. Zadaće i treninge našim članovim pripremili su treneri koji su bivši uspješni veslači Jadrana, sudionici Olimpijskih igara, s bogatim iskustvom na domaćim i međunarodnim natjecanjima. Uz veslačko iskustvo, posjeduju i stručnu izobrazbu potrebnu za rad s djecom. Njihovo znanje i iskustvo pridonosi dugoročnoj stabilnosti u stručnom radu i zacrtanim ciljevima kluba koji su usmjereni prema postizanju što boljih rezultata u vrhunskom veslanju. Njihov osnovni cilj kao i kluba je poticanje, razvijanje i unapređivanje veslačkog sporta uz razvitak odgojnih, moralnih, etičkih i sportskih vrijednosti kod svojih članova i članica, a za što će biti vremena kroz treninge, za sad budite odgovorni i #ostanitedoma! - zaključio je Milin.

image
Petar Milin poručuje: Ostanite doma!
Privatni Album
19. travanj 2024 03:42