StoryEditorOCM
SportTREĆA NL-JUG

Neretvancu sve! Od Primorca koji je na visokom šestom mjestu očekivalo se više, no vidjelo se da nisu bili kompletni

Piše Ivica GJERGJA
26. veljače 2023. - 18:50

NERETVANAC – PRIMORAC 4:0 (3:0)

OPUZEN – Igralište Podvornica. Sudac: Mirko Odrljin (Čoporice). Pomoćnici: Kujundžić i Barić.

Strijelci:1:0 Allyson (18), 2:0 Popić (37), 3:0 Taslak (60), 4:0 Allyson (72).

NERETVANAC: Blažević, Pandža, Deak, Krešić, Allyson (od 87. Volarević), Taslak, Popić, Batinović (od 82. Planinić), Franić (od 67. Vasilj), Šetka (od 75. Kraljević), Sesar. Trener: Josip Tošić.

PRIMORAC: Stojanov, Mandaw, Stura, Torbarina, Birkić, Kadija (od 56. Gašpar), Bitunjac, Nakić, Novosel, Pavlović (od 75. Koceić), Okechukwu. Trener: Mirko Labrović.

U prošlom kolu dva boda su odnijeli igrači iz Opuzena pretendentu za naslov Zadru, a danas su nakon izvrsne igre uzeli sva tri boda i zasluženo slavili 4:0.

Od Primorca koji je na visokom šestom mjestu očekivalo se više, no očevidno je da nisu bili kompletni, a što nije nikakva izlika za visoki poraz.

Domaća momčad je znalački iskoristila svoje prigode, a Allyson je bio igrač susreta, polučio dva zgoditka i utakmicu doveo do kraja, uzeli su domaćini sve i pjevajući nastavili slavlje poslije susreta.

Sigurno je da će trener Primorca Mirko Labrović tjedan ispred njega, a očekujući Uskoka u sljedećem kolu, imati što reći svojim igračima, a i dosta dobro raditi u pripremi susreta, kako bi popravili dojam iz Opuzena.

 

18. travanj 2024 12:46