StoryEditorOCM
SportŠTO SE DOGODILO?

Nakon psovke, Dominik Mavra završio u svlačionici pa na tribini: zašto je i Onuaku išao za njim?

Piše Dražen Žura
1. travnja 2021. - 22:02

Rijetko se pišu odjave utakmica HT Premijer lige, posebice nakon tako uvjerljive pobjede kakvu je Zadar ostvario u ogledu s Adria Oil Škrljevom (109:71). Ali, jedna situacija koja se odvijala u sedmoj minuti utamice nije mogla proći nezamjetno, naime, Dominik Mavra je vrtio akciju s kojom u konačnici nije bio zadovoljan, pa mu se iz usta prolomila psovka!

Nije se dugo čekala reakcija s klupe Zadra, Veljko Mršić je autoritet trenera iskazao na način da je Mavri pokazao put prema svlačionici... Istina, za njim je otišao i Chinanu Onuaku, međutim, kasnije se otkrilo kako Amerikanac nije bio pod sankcijom.

- Bila je to jedna Mavrina neprimjerena reakcija na parketu, međutim za mene je momčad uvijek na prvom mjestu. Svakome se dogodi takva "egzibicija", ali moj je posao da ne dozvolim da to bukne u neki plamen. Probleme treba rješavati, na treningu, ili u svlačionici, a nikako na utakmici. To su stvari koje se događaju, nešto slično napravio je prije nekoliko dana i Mike James iz moskovskog CSKA - kazao je Mršić.

Mavra se nakon "velikog odmora" vratio, ali je sjeo na tribinu pokraj ozlijeđenog Cartera, dok je Onuaku jako brzo stigao iz pravca svlačionice, te u prvoj prigodi ušao u igru. Što se konkretno dogodilo između Mavre i Onuakua nismo saznali, Mršić je samo pojasnio kratkotrajni izostanak Onuakua.

- Onuaku je otišao za njim da pokuša izgladiti nesporazum, na koncu, imamo 11 sati puta do Čačka i imat ćemo svi vremena razgovarati - zaključio je Mršić, ne želeći produbljivati priču, ali se osvrnuo na igrače kod kojih je došlo do ozljede.

- Za Justina Cartera ćemo vidjeti, osjetio je zatezanje u koljenu, ali nadamo se da nije ništa ozbiljno. Kod Duje Brale je u pitanju skočni zglob i on sigurno neće s nama na put. Nakon pauze je ušao u jedan dobar ritam i nadam se da ga ovo neće udaljiti predugo s parketa – kazao je Mršić.

29. travanj 2024 01:33