StoryEditorOCM
SportSUTRA U 16 SATI

Nakon loših igara i poraza, HNK Zadar mora do pobjede, tri domaća boda očekuju i u Primorcu, a Posedarci vjeruju u nastavak pobjedničkog niza u Sinju

Piše Ivica Gjergja
28. rujna 2021. - 13:07

Nogometni trećeligaši sutra odrađuju izvanredno kolo: Zadar će na svojim Stanovima ugostiti borbene i pojačane Vodice koje bi trebalo ozbiljno shvatiti. Očekuje se dobro izdanje Zadra nakon svega što se dogodilo posljednjih susreta, jer im pobjeda treba kao suhoj zemlji voda.

-Nama ništa drugo ne ostaje nego da pobijedimo i tako povećamo broj bodova na kontu. Spremni smo, znamo da će psihološki biti teško no nema nam druge. Vodice su borbene, uporne, ali vjerujem da smo bolji i da će svi moji suigrači koji izađu na teren dati sve od sebe kako bismo  odigrali dobu utakmicu i uzeli sva tri boda, kazao nam je igrač Zadra Josip Majić.

Nakon što je u Dubrovniku isključen vratar Mate Stojanov, na vrata Primorca će stati potentni mladi Mate Viduka, koji će biti na kušnji. Istina, Mate je svoj debi prošao, no uvijek treba biti oprezan i odgovoran na vratima, što je Mate već pokazao. Sigurno da nakon Dubrovnika svi očekuju da se „prepliva“ Neretva i uknjiže tri nova boda. 

-Spreman sam, marljivo sam radio i trenirao,  naš trener vratar Radenko Šimunov u mene ima povjerenja. Znam da je na meni velika odgovornost da sačuvam svoja vrata nedirnuta, tome stremim i sve ću učiniti da tako bude. Naši napadači će, uvjeren sam, ako mi i primimo koji gol, dati  makar jedan više, kaže vratar Mate Viduka.

Što se tiče posedarskih "vitezova", njihova zadaća je nastaviti niz pobjeda, no ako ne ide pobjeda, treba barem ostati neporažen. Za tako što svi u Klubu imaju kapacitet, a kako su dobro vođeni od trenera Josipa Butića, svi vjeruju u dobar rezultat u Sinju. Evo što je rekao mladi Josip Kevrić:

-Nakon odlične predstave i pobjede protiv Kamena nije bilo vremena za slavlje jer nas već u srijedu čeka teško gostovanje u Sinju. Trenutno smo prvi na tablici, što je rezultat odlične atmosfere, timskog rada i povezanosti s navijačima. U Sinj idemo po pozitivan rezultat i nastavak vrhunske serije pod vodstvom našeg trenera. Pozivam sve naše navijače da nam pruže veliku podršku i u Sinju i obećavam da ćemo ostaviti srce na terenu kako bi svi skupa mogli slaviti, kazao je Kevrić.

U srijedu u 16 sati igraju:

Zadar – Vodice, igra se na Stanovima. Sudac: Teo Pavić. Pomoćnici: Dinko Kukolj i Ivan Kalinić. Delegat: Mario Jurić.

Susret Primorac – Neretva igra se u Biogradu na igralištu Kazimir i Silvio. Sudac: Mateo Budić. Pomoćnici: Ante Proso i Ante Mihaljević. Delegat: Mladen Hrga.

Susret Junak – HV Posedarje igra se u Sinju. Sudac: Paško Mandić. Pomoćnici. Tino Babić i Mikula Štampalija. Delegat: Marko Lubina.

29. travanj 2024 23:35