StoryEditorOCM
SportNOGOMETNA ĆAKULA

Najbolji strijelac Prve županijske nogometne lige Zadar Martin Bačkov: ‘Zabijanje golova mi je - navika!‘

Piše Ivica Gjergja
24. studenog 2020. - 10:36

Trenutno vodeći strijelac Prve županijske nogometne lige Zadar, još se igra jedno kolo u jesenjem dijelu polusezone, Martin Bačkov, član NK Pakoštana, postigao je u 12 kola 20 zgoditaka. Pored toga što je vodeći strijelac, drugom na listi strijelaca Luki Begonji (Zadar) bježi dva gola, sa nakanom da na tom mjestu ostane i završi polusezonu. Kada se malo „razgrne“ statistika dođe se do spoznaje da je Pakoštane postiglo ukupno 28, a da je, kako smo naveli, Martin sam bio strijelac 20 zgoditaka. Ove brojke sve govore. Nerijetko Martin zna biti i četverostruki, pa i trostruki strijelac na utakmici, a kada je tako njegova momčad uvijek pobjeđuje.

Martine, ide ti dobro, jesi li uvijek raspoložen za igru i pogotke?

- Moj život je nogomet, uživam u njemu, nikad nisam neraspoložen za igru, mali mi je problem dok ne postignem na utakmici zgoditak, no kada se to dogodi onda potpuno „prorade“ moje sposobnosti za postizanje još i još golova. Tada mi golovi postanu 'navika', u njima uživam.

Hoćeš li se zadržati na mjestu prvog strijelca u polusezoni?

- Vjerujem da hoću, iako cijenim Luku Begonju, to je fantastičan igrač, borit ću se da tu ostanem. Inače, poznato je da nisam od puno riječi, više volim „govoriti“ mojim golovima na terenu – kazao je Bačkov, kojemu treba poželjeti da se još dugo održi na mjestu najboljeg strijelca i uživa u svom nogometu i golovima.

28. travanj 2024 06:59