StoryEditorOCM
SportPERMIJER LIGA

NAJAVA UTAKMICE SONIK PUNTAMIKA - ALKAR Trener Puntamičana, Stipe Kuliš: “Ne smijemo dozvoliti agresivnu igru protivnika!"

Piše Ivica Gjergja
15. travnja 2021. - 14:00

Zaboravljena je izgubljena utakmica s Goricom ili bolje rečeno "okrenut je novi list" te su košarkaši Sonik-Puntamike nastavili streninzima u SD Jazinama.

Sada se isključivo treba usredotočiti na ono što ih čeka, a to je sraz sa Alkarom za prestiž i miran hod na ljestvici. Uobičajen je ritam treninga, struka koju ovaj put predvodi mladi i potentni trener Stipe Kuliš, jer je prvi trener Hrvoje Vlašić je odsutan. Kuliš će, sa svoje strane, učiniti sve kako bi se susret riješio u njihovu korist, a isto tako vjeruje da će napraviti i igrači „Punte“ koji budu igrali.

Na drugoj strani je dobro posložena momčad. Evo što nam je rekao trener Kuliš za susret:

- Naš primarni cilj je na utakmici ne dopustiti da nas Alkar svojom agresivnom igrom od pritiska na loptu do pick and roll obrane izbaci iz našeg sistema igre. Svjesni smo da će protivnik kroz cijelu utakmicu težiti takvom profilu igre, a na nama je da taj njihov intenzitet određenim taktičkim detaljima kontroliramo na način koji nam odgovara, a što će nam uvelike omogućiti da dođemo do zadanog cilja - zaključio je trener Kuliš.

**Susret Sonik Puntamika – Alkar igra se u petak u 18 sati u SD Jazinama uz prijenos na Arena sportu 1 i radio Zadar.

25. travanj 2024 10:39