StoryEditorOCM
SportŽENSKI NOGOMET

Na redu je dalmatinski derbi: "chicksice" u Zadru dočekuju "Mirlović zagoru" i dat će im sve osim bodova!

Piše Ivica Gjergja
9. siječnja 2021. - 12:36

Nakon što su u prošlom kolu Futsal Super Chicks iz Poličnika dobro odigrale susret u Dubravi s Dinamom iz Zagreba, ali su ipak poražene, evo im prigode da se za poraz „izvade“ u utakmici s Mirlović zagorom. Bit će to svojevrstan dalmatinski derbi, a iz ekipe „čiksica“ poručuju da gošćama neće faliti ništa osim bodova.

U kratkom vremenu pripreme za susret su odrađeno na najbolji način, trenerski dvojac Marinović-Pedić je odlično skautirao protivnice, znaju im dobre i slabije strane i sigurno je da će ići na pobjedu. Sve su igračice dobro pripremljene, pa će treneri imati i slatkih briga oko sastava ekipe.

Evo što nam je pred susret kazao trener Luka Marinović:

- U susret s Mirlović zagorom ulazimo s puno pozitivnog naboja. Novi izazov je tu, cure su riješene pobijediti jer su dobro odigrale susret u Zagrebu. To nam daje nadu da možemo i doma odraditi najbolje i „uzeti“ pobjedu za nove bodove, kazao je Marinović.

Susret Super Chicksa i Mirlović Zagore igra se u nedjelju (10.siječnja) s početkom u 15:00 sati u dvorani OŠ Zadrski otoci bez gledatelja.

09. svibanj 2024 23:17