StoryEditorOCM
SportJUDO KUP U SAMOBORU

Mladim Zadranima šest odličja: jedno zlato i šest bronci!

Piše I. Gjergja
5. ožujka 2020. - 14:19

U Samoboru je održan 29. Međunarodni kup Samobora na kojem je nastupilo 410 natjecatelja iz 44 kluba, a sudjelovalo je i devet judaša iz JK Zadar. Oni su predvođeni trenerima Antom Zankijem i Stipom Grgasom osvojili šest odličja, što je veliki uspjeh.

Zadarski judaši nastupili su u više kategorija, od mlađih dječaka i djevojčica do kadeta i kadetkinja, a konkurencija su im bili natjecatelji iz Austrije, Češke, Bugarske, Velike Britanije i Hrvatske.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 12 godina Luce Rumora i Duje Tudorović su osvojili brončana odličja, dok je Marta Perin zauzela prvo mjesto i zlatno odličje. U kategoriji dječaka i djevojčica do 14 godina Kimi Matulović je osvojio brončano odličje dok je Marta Dukić osvojila peto mjesto. U konkurenciji kadeta i kadetkinja Donat Martinović, Luna Miljanić i Nora Zekanović su osvojili brončana odličja, dok je Josip Klarin sa dva poraza i jednom pobjedom zauzeo sedmo mjesto.

- Šest odličja je pravi odnos snaga na jednom ovako velikom međunarodnom natjecanju. Osobno i moj stožer zadovoljni smo postignutim, što je na neki način i putokaza kako dalje, kazao nam je trener Ante Zanki.


 


 

16. travanj 2024 08:15