StoryEditorOCM
Sport1. HMNL (Ž)/ 1. KOLO

MC Plus u plusu, Čiksice u minusu! Do 15. minute već je bilo 3:0...

Piše I. Gjergja
13. prosinca 2021. - 19:26

ZADAR – SD OŠ Zadarski otoci. Suci: Ante Šubić i Antonio Muti (oba Šibenik). Mjeritelj vremena: Željko Jurica (Kruševo). Delegat: Tomislav Ćurković (Zadar).

FUTSAL SUPER CHICKS – MC PLUS 2:6 (2:4)

Strijelci: 0:1 Conja (9), 0:2 Resanović (14), 0:3 Conjar (15), 1:3 Čubić (17), 2:3 Čubić (18), 2:5 Conjar (28), 2:6 Bošnjak (38).

Najbolja igračica: Monika Conjar (MC Plus).

FUTSAL SUPER CHICKS: Števanja, Čubić, Vunić, Dubravica, Barbir, Vitaljić, Čavić, Birčić, Klapan, Mikić. Trener: Slađan Matulina i Luka Marinović.

MC PLUS: Lerotić, Bošnjak, Bićanić, Dujmić, Bučić, Štibić, Resanović, Conjar. Trener: Danijel Jandrečić.

Malonogometnoj ekipi MC Plus, zrelijoj, kompaktnoj i boljoj, suprotstavila se mlada i poletna ekipa Čiksica. Dovoljno je kazati da su Vunić i Klapan kod Čiksica 15-ogodišnjakinje, a ni ostale nisu puno starije.

Već na otvaranju susreta gošće su pokazale dobru igru i povele do 15. minute s 3:0, da bi domaće igračice smanjile na 3:2. Točku na i, i visoku pobjedu, gošće su stavile u drugom dijelu kada su postigle još dva zgoditka.

- Igrali smo dobro, cure su se trudile, pokazale su želju i volju, borile su se za svaku loptu, ali igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa u ligi, koja s razlogom pripada samom vrhu. Teško će i drugi njima uzeti koji bod. Ipak, mi vjerujemo u naš rad, igračice se maksimalno zalažu i već sljedeće nedjelje, kada nam dolaze Karlovčanke u goste, pokušat ćemo osvojiti nove bodove, kratko nam je kazao trener Luka Marinović.

26. lipanj 2024 11:39