StoryEditorOCM
SportZADARSKI BICIKLISTI ODLIČNI NA VELEDROMU U GRČKOJ 

​Maja Perinović prva u Ateni!

Piše I. Gjergja
5. srpnja 2017. - 00:40
tron Maja

Maja Perinović, juniorka BK Zadar, osvojila je prvo mjesto na pistovnoj utrci u glavnom gradu Grčke. Izvrsne vijesti s Veledroma u Ateni poslao je trener BK Zadra Ante Radić.

Nevjerojatan uspjeh na dvodnevnoj utrci biciklistica nadarena članica BK Zadar ostvarila je vozeći eliminacijsku utrku u kojoj je bila druga, a potom je još osvojila dva treća mjesta u Scratch raceu i sprintu na 200 metara.

Uz Maju u Ateni je nastupio i Zvonimir Zadro iz BK Sokola. Mladi Zadro je bio izvrstan na Scratch Race utrci, 13 krugova je bio u bijegu s natjecateljem iz Izraela da bi ih grupa uhvatila tek 70 metara uoči cilja. Ipak mu je ostalo snage da zauzme peto mjesto u ukupnom poretku. Nakon te utrke ponovio je i dobar nastup u Omniumu gdje je ostvario 10. mjesto generalno u sklopu međunarodnog natjecanja.

Unatoč tome što su Maja Perinović i Zvonimir Zadro juniori zbog malog broja natjecatelja u svojoj kategoriji startali su sa seniorima. To ih nije spriječilo da u jačoj kategoriji postignu zavidan internacionalan plasman.

26. lipanj 2024 13:30