StoryEditorOCM
SportJEDINE IZ DALMACIJE

Kreće ženska liga u malom nogometu: zadarske "čiksice" dočekuju Alumnus i žele stići do borbe za medalje

Piše I.G.
2. prosinca 2022. - 10:25

U subotu u dvorani OŠ Zadarski otoci u 13, 30 sati kreće natjecanje u ovoj ligi gdje Super Chicks iz Poličnika dočekuje Alumnus iz Zagreba u prvom kolu natjecanja. Pored "Čiksica" u natjecanju lige sudjeluju Dinamo Zagreb, Mc Plus Agram, Sveta Nedelja, Alumnus Zagreb, Futsal Olimpijac Županja, Viktorija Slavonski Brod. Zanimljivo da je ekipa "Čiksica" jedina dalamatinaka ekipa u natjecanju.

Prvi dio natjecanja (polusezona) igrati će se jednokružno u šest kola, a nakon toga prve četiri ekipe idu u playoff. Što se tiče "Čiksica", trener Luka Marinović nam je kazao:

-Naš cilj je izboriti playoff i ući u borbu za medalju. U našem rosteru je nekoliko novih igračica uz okosnicu ekipe koja je bila prošle sezone. Pripremama i svime što smo odradili do početka natjecanja osobno sam zadovoljan. Vjerujem da će se moje igračice iskazati u prvom susretu sa Alumnusom, kazao je Marinović.

Igračka "ruža" Super Chicks: Paula Karmela Matković, Žanamari Števanja, Mia Birčić, Ivana Ćubić, Petra Barbir, Lucija Vunić, Paula Surać, Valentina Dubravica, Nina Mijoč, Tea Mikić, Sara Jurić, Nikolina Klapan, Hana Rožić, Ena Vitaljić, Mia Deranja i Brigita Čavić.Nove igračice su Martina Matijević, Lori Laća, Lana Alić i Karla Jokić. Trener Luka Marinović.

Super Chicks - Alumnus ZG igra se u dvorani OŠ Zadarski otoci u 13,30 sati u subotu. Suci: Ante Šubić i Hrvoje Klarić. Delegat: Željko Šimunac.

26. lipanj 2024 11:46