StoryEditorOCM
SportLIGA ZA OSTANAK

Jurlina: "Prva četvrtina protiv Alkara koštala nas je poraza". Banić: "Uzdignute glave idemo na Škrljevo"

Piše I. Gjergja
10. travnja 2022. - 14:14

Nakon tri vezane pobjede Sonik Puntamika je pala u Sinju u srazu s Alkarom. Poraženi su tijesno 88:82, imali u utakmici lijepih trenutaka no na kraju su potpisali kapitulaciju. Alkari su ovom pobjedom na neki način čestitali svojim navijačima, popularnim Maliganima, 40. rođendan.

O utakmici je sve već rečeno, dogodilo se ono čega se pribojavao trener Roko Jurlina uoči gostovanja, a to je razigranosti sjajnog domaćeg igrača McGlynna koji je povukao svoje suigrače ka pobjedi.

- Čestitam Alkaru na zasluženoj pobjedi, kontrolirali su utakmicu od početka do kraja, nažalost mi u prvoj četvrtini nismo bili pravi nismo imali onu energiju koju smo prikazivali u protekle tri utakmice. U iduće tri četvrtine smo izginuli i tu skidam kapu dečkima, no prva četvrtina nas je koštala poraza. Čestitam predivnoj sinjskoj publici njihov rođendan, vjerujem da ćemo se naći u srazu i sljedeće godine, kazao je trener Sonik Puntamike, Roko Jurlina.

- Iako smo imali veliku prednost utakmica je za nas bila teška. Moram čestitati ekipi “Punte“ koji su odigrali odličnu utakmicu u gostima. Imali su lijepu šutersku veče, bili su raspoloženi. Želim im sreću u igri i da tako dalje igraju u Premijer ligi. Moji dečki su dali maksimum i zasluženo pobijedili, kazao je trener Alkara, Vladimir Krstić.

- Čestitke Alkaru na pobjedi, a mojim suigračima na izuzetnoj borbenosti koju smo prikazali. Mogu žaliti da nam je bila i prva četvrtina kao ostale tri bili bi zadovoljni jer bi vjerujem bio drugačiji rezultat, pa da je i bila naša pobjeda bila bi zaslužena. Oni su imali veliku vodstvo i nije ih se moglo dostići, a to smo tražili u ostale tri četvrtine. Idemo uzdignute glave u pripreme za Škrljevo, kazao je igrač Sonik Puntamike, Emilio Banić.

- Mojim igračima sve čestitke koji su ostvarili tešku pobjedu. Sonik Puntamika ima izuzetne šutere i uspjeli smo to sve neutralizirati i zasluženo pobijediti, kazao je Stipe Krstanović igrač Alkara.

17. lipanj 2024 14:39