StoryEditorOCM
SportDEKLASIRALI ŠIBENIK

Juniori HNK Zadar izborili kvalifikacije za ulazak u Prvu ligu!

Piše Zadarski.hr
15. svibnja 2022. - 20:04

Veliki uspjeh su ostvarili juniori trenera Zvonimira Jurića. Nakon uvjerljive igre i pobjede protiv vršnjaka iz Šibenika izborili su kvalifikacije za ulazak u 1. HNL. Utakmica protiv druge ekipe Šibenika je bila jednosmjerna ulica što pokazuje rezultat od 6:0, objavljeno je na WEB stranici HNK Zadar.

U samom startu utakmice Zadar je golovima Tina Pavlovića (3. i 19. min.) i Danijela Glavića (6. min.) otišao na nedostižnu prednost. Nastavak je donio još tri zgoditka, egzekutori su bili Roko Delija (48 min.), Josip Kevrić (53. min.) i Ivan Sučić (58 min.). Dva kola prije kraja HNK Zadar ima osam nedostižnih bodova ispred Solina, a Hajduk II. koji se natječe izvan konkurencije je s utakmicom manje na -7. Pred juniorima Zadra su još dvije utakmice, gostovanje u Makarskoj i domaća utakmica protiv Adriatica iz Splita te s jednom pobjedom postaju nedostižni i sportskim rivalima s Poljuda.

U kvalifikacijama za ulazak u 1. HNL juniore Zadra (središte Split) očekuju najbolje ekipe iz ostalih središta (Sjever, Osijek, Zagreb i Rijeka) i pretposljednje plasirana ekipa iz ovogodišnjeg natjecanja u 1. HNL. Natjecanja su još u tijeku i tek će se kroz iduća dva tjedna znati suparnici.

25. travanj 2024 00:05