StoryEditorOCM
SportMARNO ČELNIŠTVO

Iz NK Sabunjara: Privlaka ima dva razloga za slavlje - postavljena nova umjetna trava, ali i reflektori za noćne utakmice!

Piše Ivica GJERGJA
28. srpnja 2023. - 20:42

Čelništvo NK Sabunjara ništa ne prepušta slučaju, pače marni su predani i dosta angažirani, dakako uz potporu Općine Privlaka. Naime, prije nekoliko dana otvoreno je na kultnim Sabunikama nogometno igralište s umjetnom travom, a tada je i „bačena“ prijateljska utakmica u povodu 51 rođendana ovog uzornog nogometnog kluba. Svi igrači NK Sabunjara ubuduće će imati bolje uvjete za treninge, a o travnjaku da ne govorimo. Otvarajući novo igralište prvi čovjek Privlake Načelnik Gašpar Begonja kazao je:

- Ova akcija oko izgradnje novog igrališta traje dvije godine, kroz koje vrijeme smo ishodili sve dozvole, zatvorili finacijsku konstrukciju – osigurali sredstva. Bilo je poteškoća no sve je završilo na dobrobit našeg kluba. Moram istaći potporu mjesta Nina, Vrsi i Vira, a što je na neki način da se malo našalim „zapadna nogometna destinacija“ županije. Odigrali smo jednu prijateljsku utakmicu za naš 51. rođendan, družili smo se uz domjenak na kraju susreta. Službeno otvaranje pomoćnog igrališta biti će 15. kolovoza kada ćemo imati i dječji turnir na kome će sudjelovati tri kategorije. S ovim smo dobili i to da možemo odigravati noćne utakmice pod reflektorima. Ostaje nam graditi nove svlačionice, te ćemo uz sve moguće već napravljeno dignuti razinu nogometa na viši nivo u NK Sabunjaru, kazao je vidno zadovoljni Begonja.

10. svibanj 2024 13:59