StoryEditorOCM
SportTAEKWONDO

„Feniks Budosport Kup": Plovaniji četiri odličja! Konkurencija je bila jaka, ali se trud i rad isplatio...

Piše Ivica GJERGJA
23. ožujka 2023. - 11:55

U Zagrebu je održano natjecanje „Feniks Budosport kup“, a nastupilo je 637 natjecatelja, među kojima i četiri člana TKD Plovanija. Ovo je bilo kriterijsko natjecanje u disciplini forma. U borbama su nastupile Leona Lleshi i Luana Lleshi, a u disciplini forma su se natjecali juniori Lucia Ražnjević i Antonio Dellavia.

Ostvareni rezultati u borbama: Luana Lleshi u kategoriji kid -24 kg osvojila je treće mjesto odnosno brončano odličje, a Leona Lleshi sa dvije pobjede na prekid osvojila je prvo mjesto - zlatno odličje.

Na kriterijskom natjecanju u formama juniori su pokazali svoje kvalitete, tako je Lucia Ražnjević osvojila treće mjesto - broncu, i Antonio Dellavia drugo mjesto - srebro.

- Postignutim sam zadovoljan tim više što su se svo četvero okitili odličjima. Moram priznati da je konkurencija bila jaka, ali se vidjelo da se trud i rad naših natjecatelja isplatio, urodio je dobrim rezultatima. Sljedeći vikend će naši članovi nastupiti na natjecanju Dalmacija Kup u organizaciji TKD Marjan u Splitu. Dva naša juniora će u nedjelju u Zaprešiću sudjelovati na Prvenstvu Hrvatske u formama. Očekujemo dobre rezultate, kazao nam je trener TKD Plovanije Antonio Čačić.

23. travanj 2024 16:35