StoryEditorOCM
SportTREĆA HNL JUG 23.KOLO

Dragan Župan: Utakmica u sjećanje na našeg Hrvoja!

Piše Ivica GJERGJA
31. ožujka 2017. - 23:01
Custic

IZ NK ZADRA

Dragan Župan: "Kamen moramo razbiti"!

Nakon što su u prošlom kolu  "srušili" Orkan u Dugom Ratu i odnijeli tri boda, tijekom tjedna dobili su nogometaši Zadra novog trenera u liku Ivana Pudara, nekadašnjeg vratara Hajduka i reprezentacije bivše države. Miješaju se i prožimaju osjećaji, a sve uz devetu obljetnicu tragično nastradalog Hrvoja Ćustića, 12.anđela. Sigurno je da će njegovi iz tima zaigrati i za njega. Novi trener je koliko se vidjelo uveo red, rad i stegu, po čemu je poznat i očekivati je osvajanje novih bodova, a sve se ide u pravcu izgradnje "konstrukcije" novog NK Zadra prema sljedeće godine napadanja Druge lige. Jedan od najiskusnijih igrača koga je trener Pudar trenirao ranije Dragan Župan kazao je:

- Kamen moramo "razbiti" radi naše konstante osvajanja bodova, ali i sjećanja na našeg 12-og anđela, našeg Hrvoja. Pobjedu ćemo podariti njemu, kazao je kratko Župan. 

Susret se igra u 16 sati na Stanovima.

 

IZ HNK PRIMORCA

Leo Šarić:"Bez predaje i bijele zastave"!

I drugu utakmicu HNK Primorac igrat će, a da na njegovoj klupi neće biti trenera Elvisa Brajkovića, koji je dobio dva susreta zabrane vođenja momčadi. Na njegovo mjesto će "uskočiti" sportski direktor, koji će skupa sa pomoćnim trenerom Radenkom Šimunovim tražiti nove  bodove na Gospinu polju u Dubrovniku. Protekli tjedan normalno se radilo, treniralo, Brajković je vodio treninge , a Leo Šarić bio s njim, tako da je u kompletno stanje involviran i sportski direktor, koji nam je kazao:

- Idemo u Dubrovnik bez "bijele zastave", idemo jednostavno igrati. Nadam se dobrom jer dečki su svi pripravni i željni igre, a iz susreta ćemo uzeti sve što budemo mogli, pa neka je i bod - rekao je Šarić.

29. travanj 2024 20:15