StoryEditorOCM
SportHV POSEDARJE

Danas 24. rođendan slavi jedan od igrača „Viteza“ Lovre Klanac, proslavio ga je pobjedom u kup susretu s Velebitom u Benkovcu

Piše Ivica GJERGJA
22. travnja 2021. - 14:03

Novi „kormilar“ na klupi HV Posedraja Josip Jole Butić, sadašnji trener, bio je jučer svojevrsna pomoć Ivanu Šimutrini na četvrtfinalu - kup susretu Velebita i HV Posedarja koji su odigrali u Benkovcu, a koju su Posedarci dobili 3:1 i tako se plasirali u polufinale.

Sigurno da je Jole dobro „skenirao“ svoju momčad i da je uvidio što treba popraviti što promijeniti u igri kako bi se mogao ostvariti cilj – a to je ostanak u ligi. Jole od danas uzima sve „uzde“ u klubu što se tiče seniorskog sastava.

Danas 24. rođendan slavi jedan od igrača „Viteza“ Lovre Klanac. Njemu su pobjedom u kup susretu sa Velebitom jučer u Benkovcu njegovi suigrači i Uprava čestitali rođendan. Lovre ima se još jučer zahvalio, a danas ih u klupskoj prostoriji počastio. Pa Lovre neka ti je sretno!

Ivan Šimurina trener mlađih uzrasta je skroz "unutar" nogometa. Pored toga što radi u Školi nogometa Viteza, pomaže u seniorskom sastavu, a pored toga uporan je u učenju, izobrazuje se polaže i „tuče“ novu licencu kako bi mogao voditi i seniorski sastav.

18. travanj 2024 01:34