StoryEditorOCM
SportPRIMORAC POBIJEDIO URANIJU

Blatnjak: “Igra traje 90 minuta bez obzira jel vodiš ili ne!“

Piše Ivica Gjergja
25. rujna 2017. - 22:53
draganblatnjak

Kažu lijepo je i ugodno oku pogledati ljestvicu Treće HNL-Jug nakon petog odigranog kola jer se vidi da je Primorac na diobi drugog mjesta s imenjakom iz Stobreča.

U ligi su izvrsno startali Biograjci, ali ih je u prvom kolu iznenadio Junak na njihovom igralištu, a još su i u derbiju županije i kola poraženi od Zadra na Stanovima.

Tri su pobjede „velike kao kuća“, a dečki na terenu igraju prepoznatljivi napadački nogomet koji im donosi bodove.

Posljednja odigrana utakmica s trenutnim prvakom lige Uranijom, koja je izvrsna momčad, je dokazala da Primorac igra napadački nogomet. Nogometaši Primorca su do 25. minute susreta zabili tri zgoditka, dva je postigao Luka Vodopija, a jedan Josip Iveljić. Nakon toga su malo „brenzali“, primili jedan zgoditak i mirno utakmicu doveli do kraja, sa nova tri boda.

-Odlično smo odradili susret sa Uranijom. Sve dogovoreno prije utakmice smo ispoštovali na terenu, a kada je tako onda je pobjeda na vidiku. Dok se Uranija snašla mi smo već vodili 3:0 , zaskočili smo ih svojom presing igrom, napadački, žustro i borbeno, a kad je tako onda su se i otvorile prilike za tri zgoditka, koje su realizirali napadači.  Malo smo stali u drugom dijelu što su gosti iskoristili i zabili nam gol, a to nam je pouka za buduće susrete da se igra 90 minuta bez obzira jel vodiš ili ne. Mi ćemo nastaviti i dalje naporno i marno raditi i trenirati, ali imamo komotnu situaciju bez pritiska i onoga moraš, kazao nam je trener Dragan Blatnjak.

06. listopad 2024 17:30