StoryEditorOCM
RegionalGOLEMA TUGA

U strašnoj nesreći u Crnoj Gori poginuo mladi bračni par: ‘Došli su na odmor, ona je bila trudna...‘

Piše Vijesti SD
26. prosinca 2023. - 16:46

Crna Gora zavijena je u crno nakon sinoćnje stravične prometne nesreće u kojoj su četiri osobe izgubile život. Neopisivim scenama tuge svjedočile su dežurne službe koja su intervenirale u mjesto Brezojevica na izlazu iz Plava. Općina je proglasila trodnevnu žalost, a prema pisanju portala Republika.rs do frontalnog sudara je došlo sinoć na Božić oko 19.35 sati i to najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine kretanja i pokušaja pretjecanja.

Od siline naleta, poginuo je bračni par Mersin H. i njegova supruga Eldina H. koji su doputovali na odmor iz Njemačke kako bi proveli praznike s obitelji. U njihovo vozilo je udario, piše Republika.rs snimatelj RTV Glas Plava Mirza M. koji se s kolegom vraćao iz pravca Rožaja.

- Oni su išli iz suprotnog smjera, a kamerman s kolegom iz Rožaja. Pošto je taj dio puta ravan, vozili su malo brže te su se direktno sudarili s autom u kojem je bio bračni par. Tragedija je da su očekivali bebu, tog su dana krenuli do doktora u Berane – ispričao je za Republiku.rs izvor blizak istrazi.

Nakon nesreće, na Hitni prijem KBC Berane dopremljena su tijela dvije osobe, muškarca i žene, te još jednog muškarca. I dok za supružnike nije bilo spasa, za život Mirze M. su se dežurni liječnici još borili neko vrijeme, ali svi pokušaji da mu spase život, su nažalost bili uzaludni.

Ta stravična nesreća odnijela je i život Nere C., koji je podlegao ozljedama u Domu zdravlja u Plavu.

- Tragediji je prethodila svadba u Rožajama koju je Mirza snimao. Kada su svatovi krenuli prema Plavu i stigli do Brezojevica nadomak grada, u vrijeme dok je snimao svatovsku kolonu, došlo je do direktnog sudara nakon kojeg su se samo čuli vrisci, plač, sirene ... Ma pravi užas je nastao - rekao je svjedok lokalnim medijima još o trenucima kojima je svjedočio i koji su užasnuli cijelu zemlju.

03. svibanj 2024 01:49